Het is de mooiste tijd van het jaar. In de donkere dagen van december omringen we ons met licht en warmte. Licht en warmte van kerstlampjes, kaarsen, maar ook met de aanwezigheid van familie en vrienden. Kerstdiners, de koude winteravonden met een goed glas rode wijn, dit alles maakt december tot een magische maand. En cadeau’s geven aan elkaar hoort daar bij. Wij geven u graag wat tips.

DE BEOPLAY H7

Voor wie: die persoon in de familie met de beste muzieksmaak en de beste dance-moves.

Waarom: de BeoPlay H7 is een ‘state of the art’ hoofdtelefoon met een subliem geluid. De over-ear constructie zorgt er voor dat u helemaal opgaat in de muziek. Doordat deze hoofdtelefoon draadloos is, kunt u uw beste danspassen zonder probleem uitvoeren.

DE BEOPLAY A2

Voor wie: die persoon in de familie die totale vrijheid wil.

Waarom: De BeoPlay A2 neemt u overal mee naar toe. Winterse picknick in het park? Muziek luisteren terwijl u geniet van de jacuzzi? Het kan allemaal.

DE BEOPLAY H3 ANC

Voor wie: die persoon onder uw vrienden die altijd onder weg is.

Waarom: Het is lastig de ideale balans te vinden tussen geluidskwaliteit en het uitsluiten van ander geluid om u heen. De BeoPlay H3 ANC zorgt er voor dat u de drukte op het station kunt negeren, zonder aan de kwaliteit van de muziek onder te doen.

DE BEOPLAY S3

Voor wie: voor degene die enorm veel zorg draagt voor zijn interieur

Waarom: De BeoPlay S3 is de ideale speaker voor thuis, die altijd in uw interieur past. De moderne harmonieuze vorm en de trendy kleuren maken de S3 de ideale ‘understated statement’ in uw huis. Begin met één en voeg er meer toe om een netwerk van geluid te creëren.

 

NADAT U EEN ZOEKTERM HEEFT GETYPT, DRUK OP ENTER OM TE BEGINNEN MET ZOEKEN ...