Luidsprekers van Bang & Olufsen

Bang & Olufsen heeft veel verschillende luidsprekers. Wij begrijpen als geen ander dat het soms lastig kiezen is. Bij ons in de winkel laten we graag live zien wat elke luidspreker uniek maakt en welke precies bij uw wensen past. Maar wist u dat u puur visueel gezien ook enorm kunt variëren? Onze luidsprekers kunnen op veel verschillende manieren opgehangen, neergezet of geplaatst worden. Wij zetten de verrassendste manieren om de luidsprekers van Bang & Olufsen terug te laten komen in uw interieur op een rijtje. De enige limiet is uw creativiteit.

BeoPlay A9

Wist u bijvoorbeeld dat de BeoPlay A9, het iconische ontwerp met de drie pootjes, ook heel mooi aan de muur hangt? Zijn ronde vorm wordt natuurlijk ondersteund en uitgelicht door de drie poten, maar aan de muur krijgt de BeoPlay A9 een luchtige en avantgardistische uitstraling; bijna alsof u moderne kunst aan de muur heeft. En met een eigen cover kunt de BeoPlay A9 zo opvallend mogelijk maken of juist in uw interieur laten verdwijnen.

BeoLab 18

De BeoLab 18 is met onder andere zijn houten design een van de blikvangers van de collectie van Bang & Olufsen. Staand komt deze luidspreker erg mooi tot zijn recht, maar heeft u er wel eens over nagedacht om de BeoLab 18 aan de muur te bevestigen? Past fantastisch naast uw BeoVision I I.

BeoSound 35

Of wat denkt u van de nieuwe BeoSound 35, met zijn slanke design is dit namelijk niet alleen een blikvanger aan de muur. De BeoSound 35 staat ook zeer mooi op uw dressoir, gewoon op zijn aluminium standaard. Deze nieuwe krachtpatser van geluid is een ware aanwinst in elk interieur.

Live beleven

Natuurlijk is elke luidspreker anders van binnen en van buiten. Ook de manier waarop u onze luidsprekers kunt gebruiken verschilt. Met bluetooth, of zonder bluetooth, met draadloze connectie of draagbaar, alles is mogelijk. Wij hebben voldoende kennis in huis om u alles over Bang & Olufsen te vertellen. Bij ons in de showroom adviseren wij u bij onze luidsprekerwand en informeren wij u graag. Komt u ook eens langs?

NADAT U EEN ZOEKTERM HEEFT GETYPT, DRUK OP ENTER OM TE BEGINNEN MET ZOEKEN ...