Als toevoeging aan het ruime aanbod draadloze speakers introduceert Bang & Olufsen de Beosound Balance. Een superieure luidspreker met kamer vullend geluid. De Balance heeft alle mogelijkheden van een hedendaagse streaming speaker, gecombineerd met een uitzonderlijk design en uitstekende audio capaciteit.

Eindeloos muziek streamen

De prioriteit bij het gebruik is gemak, de mogelijkheid om met alle soorten apparaten muziek af te kunnen spelen op deze speaker maakt de BeoSound bijzonder. Je kunt de speaker gemakkelijk aan sturen d.m.v.

  • Airplay 2 – Audio streamen vanaf een Apple apparaat en deze combineren met meerder speakers die Airplay 2 bevatten.
  • Chromecast audio – Muziek streamen vanaf elk android apparaat.
  • Bluetooth – Niet verbonden met het netwerk? Verbind jouw smart device dan via Bluetooth
  • Spraakbesturing – Geen telefoon bij de hand? Geen punt, vraag gewoon om een artiest of radio station via Google Voice Assistent of Alexa (Alexa wordt binnenkort ondersteund).

Active room compensation

Elke kamer is anders, dat weet ook Bang & Olufsen. In deze speaker hebben zij dan ook “Active Room Compensation” gestopt. Met de geïntegreerde microfoons kan deze slimme speaker de ruimte meten. Hierop wordt een speciaal filter toegepast zodat de luidspreker optimaal presteert.

BeoSound Balance in Black Oak & Natural Oak.

Geluidsprestaties BeoSound Balance

De BeoSound Balance is voorzien van een enorme subwoofer unit. Het onderste houten gedeelte is geheel in gebruik genomen door de sub. Met deze super strakke, lage tonen kan de speaker zonder moeite een hele kamer voorzien van muziek. De resterende 6 drivers zorgen voor geluid rondom de speaker en produceren de midden en hoge tonen.

Plug and Play

De Balance is eenvoudig in te stellen. Plug de stekker in het stopcontact, open de Bang & Olufsen app en volg de instructies. Geef aan waar hij staat, in een hoek, tegen de muur of vrijstaand op een tafel. Zo kan de speaker zich aanpassen en het geluid de juiste kant op sturen.

Slim & blij je te zien

Google Voice Assistent op de BeoSound Balance

Kom je dichtbij de speaker? Dan licht het bedieningspaneel bovenop op. Hierdoor kun je de luidspreker ook in het donker snel bediening. Een soepele beweging langs de lijn regelt het volume, glijd langs de lijn met een vinger en je zet de speaker harder of zachter.

Meer weten over de BeoSound Balance? Klik hier!

NADAT U EEN ZOEKTERM HEEFT GETYPT, DRUK OP ENTER OM TE BEGINNEN MET ZOEKEN ...