Alles geïntegreerd

Domotica oplossingen voor iedereen

Een domotica-installatie van Bang & Olufsen Praalder maakt een einde aan de wildgroei van schakelaars, afstandsbedieningen en andere soorten van bediening. Fabrikanten bieden keer op keer een eigen systeem aan als “de beste oplossing” voor de bediening van hun apparatuur. Hiermee vergeet de fabrikant dat een steeds wisselende bediening u doet duizelen in uw eigen woning.

Eén logische bediening voor al uw apparatuur is de oplossing en dat is wat een domotica-installatie voor u doet. Bang & Olufsen Praalder verstaat als geen ander de kunst om uw totale “project” te overzien en een oplossing te verwezenlijken. Nog voordat u daar zelf, als gebruiker, bij zou stilstaan.

Producten linken met Beolink Multiroom

BeoLink Multiroom koppelt al uw Bang & Olufsen producten tot één systeem. De radio in de keuken en muziek van Spotify in de woonkamer en tijdens een feestje in iedere kamer dezelfde muziek? Wij maken het voor u!

Ook uw verlichting, gordijnen, verwarming en meer kunnen we combineren tot één systeem. Hiervoor werken we samen met Lutron en Savant voor slimme oplossingen.

Bang & Olfusen Praalder is gecertificeerd installateur van LUTRON en SAVANT home-automation systemen voor prachtige oplossingen met een sublieme bedieningvriendelijkheid.

Een Domotica-installatie van Bang & Olufsen Praalder

Maar één knop indrukken en uw hele huis komt tot leven.

Wanneer u interesse hebt in een totale oplossing voor de bediening van uw woning kunt u contact met ons opnemen.

Beoremote One Uitgelicht

Beoremote One

Beoremote One De Bang & Olufsen Beoremote One is een universele afstandsbediening waarmee u uw beeld- en geluidsapparatuur van Bang &…

Beoremote Halo Uitgelicht

Beoremote Halo

Beoremote Halo Beoremote Halo is een elegante afstandsbediening voor uw Bang & Olufsen meerkamer installatie. Bestuur eenvoudig alle smart speakers van…