Droomt u ook al weg bij hoe de nieuwe BeoVision Avant in uw woonkamer zou staan? Of hoe de nieuwe BeoSound 35 boven de schuifdeuren kan hangen? Bang & Olufsen overbrugt de kloof tussen verbeelding en werkelijkheid met de nieuwe BeoHome App, waar in u Bang & Olufsen producten kunt plaatsen in uw woonkamer, overal waar u de camera van de iPad naar toe kunt richten. Passen de BeoPlay S3 speakers wel bij de bank? Bang & Olufsen heeft het antwoord.

DE BEOHOME APP

De BeoHome App heeft verschillende mogelijkheden en features om het meeste uit de App te halen.

VISUALISATIE FEATURE

Met de visualisation feature kunt u visualiseren hoe de Bang & Olufsen producten in uw leefomgeving passen. Zet een marker en gebruik de ‘Freeze Frame’ of ‘Live Mode’ om alle verschillende producten in verschillende uitvoeringen te plaatsen. Ook kunt u producten op verschillende manieren bekijken. Als laatste stap personaliseert u het geplaatste product om alles precies aan uw eigen stijl aan te passen.

ROOMBUILDER FEATURE

U kunt ook met de zogenoemde ‘Roombuilder’ elk vertrek in uw huis schematisch inrichten, met uw reeds bestaande meubilair en de Bang & Olufsen producten. Op deze manier krijgt u een beter idee van wat u kan verwachten als u de Bang & Olufsen apparatuur aan uw huis toevoegt en u kunt bijvoorbeeld u meubilair digitaal verplaatsen om te kijken hoe de BeoLab 18 optimaal in de woonkamer past. Uw verbeelding is de limiet.

Heeft u alles juist en naar wens ontworpen? U kunt uw designs versturen naar onze winkel. Zo zijn wij perfect op de hoogte van uw wensen en kunnen wij er voor zorgen dat u alles bij ons in de winkel in de werkelijkheid kunt beleven.

Download de App gratis voor iPad in de Appstore.

NADAT U EEN ZOEKTERM HEEFT GETYPT, DRUK OP ENTER OM TE BEGINNEN MET ZOEKEN ...