Bij een eerste keer luisteren naar het fantastische geluid van Bang & Olufsen afkomstig uit de muur, zult u versteld staan van de ongekende diepte. De BeoLab 15 kantelt geruisloos uit de muur of het plafond en biedt een intense geluidsbeleving.

DE ULTIEME LUISTERBELEVING

Het kan hier uitsluitend om Bang & Olufsen-geluid gaan. Dit is het resultaat van hartstocht, innovatieve technologie en onze nimmer aflatende zoektocht om uw trommelvliezen met perfect geluid te verwennen. Ten behoeve van het in-wall akoestische design om ook onze meest veeleisende klanten tevreden te stellen, gebruikten we voor de BeoLab 15 & 16 de expertise die we hebben opgedaan bij de ontwikkeling van compacte, state-of-the-art in-car geluidssystemen voor Audi, Mercedes-AMG, Aston Martin en BMW.

INGEBOUWD GELUID

Maar BeoLab 15 & 16 biedt veel meer dan een fantastische geluidskwaliteit. Dit is een uniek, subtiel en tijdloos design dat met zorg en vakmanschap werd gecreëerd. Een design dat de gebruikelijke conventies uitdaagt en een technologie die de concurrentie het nakijken geeft.

NADAT U EEN ZOEKTERM HEEFT GETYPT, DRUK OP ENTER OM TE BEGINNEN MET ZOEKEN ...