Geraffineerd, krachtig geluid in al zijn élégance.

ELEGANT DESIGN, GERAFFINEERD VERMOGEN

De BeoLab 20 dankt zijn krachtige en geraffineerde prestaties aan de vormgeving van de actieve luidsprekers en de compromisloze digitale sound-engine. De kegelvorm van de luidspreker zorgt ervoor dat iedere nuance wordt weergegeven en is de perfecte afspiegeling van de visie van Bang & Olufsen op vorm en functie.

Dankzij het Immaculate Wireless Sound-concept waarmee de BeoLab 20 is uitgerust, geniet u van kristalhelder geluid en beschikt u over een scala aan plaatsingsmogelijkheden binnen uw interieur.

PERFECTE LAGE TONEN

Binnen in de 18 liter kast van de BeoLab 20 staan de twee 160 watt Klasse D versterkers van de woofer en een royale 10″ unit garant voor een precieze en krachtige weergave van de lage frequenties.

Om een ultra-high-intensity weergave van de lage tonen te kunnen garanderen, zonder de woofer te beschadigen als het volume volledig wordt opengedraaid, monitort de Adaptive Bass Linearisation-technologie van Bang & Olufsen de lage tonen voortdurend en past ze aan. Dankzij de handmatige positieschakelaar, waarmee de innovatieve ruimte-adaptatiefunctie van Bang & Olufsen wordt ingeschakeld, biedt de luidspreker grote plaatsingsflexibiliteit en wordt het geluid optimaal aangepast aan de omgeving rondom de luidspreker.

NADAT U EEN ZOEKTERM HEEFT GETYPT, DRUK OP ENTER OM TE BEGINNEN MET ZOEKEN ...