Beolab 28 cover

Beolab 28

De Bang & Olufsen Beolab 28 is een veelzijdige luidspreker die u zowel op de grond als aan de muur kunt plaatsten.

Superieur stereogeluid. In harmonie met u.

Beolab 28 is slanker, slimmer en verrassender dan elke andere stereoluidspreker waar u tot nu toe naar hebt geluisterd. Stream wat u wilt, rechtstreeks, overal in huis en laat u meenemen door het krachtige geluid van studiokwaliteit. Met bovendien een klank welke zich aanpast aan de ruimte waar u de luidspreker hebt geplaatst. Elegant en eenvoudig te bedienen met slechts een enkele aanraking. En dat de luidsprekers draadloos verbonden kunnen worden met, bijvoorbeeld, uw televisie mag voor zich spreken.

Adaptief geluid van studiokwaliteit

Beolab 28 levert een geweldig muzikaal geluid met uitzonderlijke stereoweergave. Dit is onder andere te danken aan de door Bang & Olufsen ontwikkelde drivers, waaronder een down-firing subwoofer. Door de Beam Width Control-technologie uit de Beolab 90 bereikt muziek uw oren rechtstreeks en ongewijzigd. Onder andere door deze techniek zal interferentie van zijwandreflecties minimaal zijn. Active Room Compensation past de lage tonen weergave aan, aan uw kamer. Hierdoor is een flexibele plaatsing van uw luidsprekers mogelijk.

Beolab 28 – Prachtig ontwerp dat overal past

Beolab 28 is elegant en slank en kan daardoor op iedere plek in uw woonkamer een plaats vinden. Zowel op de vloer als aan de wand komt uw Beolab 28 goed tot zijn recht en gaat naadloos op in uw interieur. De solide backbone en de conisch gevormde subwoofer zijn zo aan elkaar bevestigd dat het lijkt alsof uw luidsprekers boven de grond zwevent. De houten lamellen openen zich op het moment dat uw muziek speelt uit de luidspreker. Ook bewegen de lamellen als u de beam aanpast van “Wide” naar “Narrow” en vice versa. Ze voegen daarmee vleugje magie toe aan uw muziekbeleving.

Beolab 28 – Een uitzonderlijke ervaring, zo uit de doos

Beolab 28 zet een nieuwe standaard voor de functionaliteit van all-in-one luidsprekers. Hij is eenvoudig en snel, draadloos, in te stellen. En dankzij de ingebouwde muziekstreaming, Airplay en Chromecast, kunt u alle muziek van de populaire streamingdiensten beluisteren. Om uw muziekbeleving, tot slot, compleet te maken heeft de luidspreker Bluetooth.

Dankzij de geïntegreerde down-firing subwoofer hebt u geen aparte basluidspreker nodig en houdt u daarmee meer vloeroppervlak over.

De intuïtieve bediening van uw Beolab 28 doet u met de elegante gebruikersinterface boven op de luidsprekers, de App, de Beoremote One of de Beoremote Halo.

Met precisie ontworpen om jaren mee te gaan

Beolab 28 is gemaakt om lang mee te gaan. De basis is het aluminium dat is gevormd, gedraaid, gefreesd en geanodiseerd in onze beroemde Factory 5 in Denemarken. De prettig aanvoelende geweven stof en het massieve hout zijn afkomstig van leveranciers waar Bang & Olufsen al sinds 1949 mee samenwerkt. En tot slot: elke luidspreker is visueel geïnspecteerd door de kritische ogen van de makers. Perfectie is de enige eis!

De focus op lange levensduur ziet u ook terug in de technologie die is toegepast. De connectiviteitsmodule kan worden geüpgraded en garandeert daardoor jarenlang luisterplezier.