We willen dat u het gevoel hebt dat ergens anders bent. Midden op het podium met Brunhilde en Siegfried, in de opnamestudio op Abbey Road in Liverpool of op de brug van de U-96 omringd door dieptebommen. U bent in ieder geval elders dan in uw woonkamer.

ALTIJD DE JUISTE POSITIE

U kunt vrij rondom een vleugel bewegen, de muziek zal u overal waar u staat raken. Dit in tegenstelling tot de traditionele set-up van een stereoluidspreker die de luisteraar in een ‘sweet spot’ positie met beperkte fysieke dimensies dwingt. Zodra u rond gaat lopen, ontgaan u de subtiliteiten in de muziek vanwege de gerichte weergave van de luidsprekers.

ABSOLUUT VERMOGEN ZONDER CORRUPTIE

Hoe stel je een volledig symfonisch orkest tussen de bank en uw fauteuil op? De BeoLab 5-luidsprekers lijken in vergelijking met andere Bang & Olufsen-luidsprekers misschien nogal groot, maar de fysieke afmetingen zijn niets vergeleken met het geluid dat ze produceren. Het draait allemaal om het 2500 watt digitale versterkervermogen. Dankzij deze vermogensreserves kunnen we een nog grootser, helderder, natuurgetrouwer en in de basis een nog veel krachtiger geluid ontlokken aan een luidspreker met dergelijke relatief geringe afmetingen.

NADAT U EEN ZOEKTERM HEEFT GETYPT, DRUK OP ENTER OM TE BEGINNEN MET ZOEKEN ...