DE TOEKOMST VAN GELUID

Beleef geluid als nooit tevoren, met de nieuwe Bang & Olufsen BeoLab 50. Het is de ultieme luidspreker voor thuis voor ultieme muzikale en cinematografische beleving.

BEOLAB 50

In ons streven de toekomst van geluid te creëren komt de BeoLab 50 met een werkelijk sublieme prestatie. Innovatieve geluidsbediening en een uniek design wat uitvouwt. Deze high-end speaker met bescheiden voetafdruk past in elk interieur.

GRACIEUS EN SIERLIJK

Met een sierlijk en hoog silhouet en afgeronde basis staat de BeoLab 50 trots maar toch onopvallend in uw leefruimte. Met aluminium oppervlakken en warme eiken lamellen straalt de BeoLab 50 zeker Bang & Olufsen uit in een verfijnd en visionair design. De akoestische lens komt sierlijk uit het design omhoog. De BeoLab 50 is iets meer dan een meter hoog

DE KROONPRINS VAN GELUID

De BeoLab 50 deelt een aantal patenten en kenmerken van de contemporaine BeoLab 90. Onze engineers hebben weer een luidspreker gecreëerd die alle referentiekaders wegblaast.

KRACHT EN CONTROLE

2100 watts power verdeeld over 7 amplifiers, maar ook intuïtieve controle met slechts een aanraking. Met de Bang & Olufsen App heeft u overal in huis toegang tot het geluid. Tevens is de BeoLab 50 ontworpen om draadloos en draadvol de mooiste filmavonden van uw leven te bezorgen. Hij werkt perfect met bijvoorbeeld de BeoVision, Horizon of Avant televisies!

Eind augustus vindt u de BeoLab 50 bij ons in de showroom!

NADAT U EEN ZOEKTERM HEEFT GETYPT, DRUK OP ENTER OM TE BEGINNEN MET ZOEKEN ...