Bang & Olufsen Beolit 20

De Bang & Olufsen Beolit 20 is een compacte, draagbare, Bluetooth luidspreker.

Krachtige, draagbare Bluetooth luidspreker.
8 uur muziek op normaal volume.
Draadloze Qi lader op de bovenzijde.
Eigentijds ontwerp.
Gebouwd met hoogwaardige en duurzame materialen.

Herkenbaar Bang & Olufsen geluid

Een combinatie van twee krachtige versterkers en 6 luidsprekers zorgt dat uw Beolit 20 een 360 graden, rondom, geluid geeft. Het fantastische geluid is te danken aan de geroemde audio-ontwerpers van Bang & Olufsen. Zij hebben met hun kennis en ervaring een wederom muziekkwaliteit afgeleverd die zo herkenbaar is.

Eén Beolit geeft al een krachtig geluid. Maar, zet een tweede erbij en uw muziekbeleving is compleet en in stereo. U kunt beide luidsprekers namelijk eenvoudig koppelen met elkaar en zo stereoweergave verkrijgen. Dit werkt zowel met de Beolit 20 als met de 17.

Beolit 20 – een eigentijdse klassieker

De Beolit 20 is intussen de vierde generatie van deze iconische luidspreker. Wat begon als de Beolit 12, vervolgens de 15 en daarna de 17 is geëvolueerd tot de 20. Bang & Olufsen heeft alle opmerkingen over deze geliefde luidspreker verwerkt in het laatste model. Een nieuw rooster rondom de luidspreker en een overzichtelijk aantal bedieningsknoppen zijn het opvallendst.

Draagbaar

De mooie, leren, draagband maakt verplaatsen van uw Beolit makkelijk. Het geanodiseerde aluminium zorgt voor een lang en krasvrij bestaan van uw luidspreker. Een krasje kan desondanks voor komen maar geeft eerder karakter aan uw luidspreker dan een dramatische beschadiging.

Accu en Qi lader

Met een speeltijd van 8 uur kunt u zonder onderbreking luisteren naar uw lievelingsmuziek. Maar dat is nog niet alles, boven op de Beolit zit een Qi lader. Deze lader geeft u de mogelijkheid uw telefoon of ander Qi geschikt apparaat, draadloos, op te laden.

Leg uw telefoon op het oplaadgedeelte van de en uw telefoon begint vanzelf op te laden. De verhoogde rand van de zorgt ervoor dat uw telefoon niet wegglijdt.

De ingebouwde accu is krachtig genoeg om via een USB-C kabel uw telefoon op te laden. Handig als uw telefoon leeg dreigt te raken tijdens het muziek luisteren.