Laat de muziek stromen, waar u ook bent. De nieuwe BeoPlay A2 Active geïnspireerd op het mooie Biarritz in het zuiden van Frankrijk en de ‘flow’ van de surf-scene. De BeoPlay A2 Active is stof- en spatwaterdicht en ontworpen om overal mee naar toe te gaan. Met zijn maar 1.1 kilo is het een lichte maar toch robuuste reispartner. En natuurlijk horen bij deze introductie ook nieuwe kleuren, Natural en Stone Grey!

Nieuwe straps, nieuwe kleuren

Maar niet alleen de buitenkant is veranderd. Met zijn nieuwe fashionable straps in twee versies per kleur zijn meerdere combinaties mogelijk. De Stone Grey heeft een bandje in de kleur Sand Stone en Stone Grey, en de Natural heeft een Navy Blue en een Natural strap. Beiden worden meegeleverd, kies dus welke het beste bij uw stijl of stemming past!

Neem me mee

De BeoPlay A2 Active heeft een batterij duur tot 24 uur, dus de soundtrack van uw leven gaat dag en nacht door! Mocht de batterij toch op zijn, dan is de luidspreker binnen drie uur weer volledig opgeladen, op tijd weer klaar voor het volgende avontuur.

Connect

Uw muziek wordt draadloos afgespeeld via Bluetooth of via de BeoPlay App. Er kunnen tot acht mensen zich draadloos verbinden met de BeoPlay A2 Active. Iedereen is DJ! Bovendien heeft de BeoPlay A2 Active True360, wat betekent dat u geniet van hoge kwaliteit geluid, overal waar u zich ten opzichte van de luidspreker bevindt.

Kom de BeoPlay A2 Active bewonderen in onze showroom!

NADAT U EEN ZOEKTERM HEEFT GETYPT, DRUK OP ENTER OM TE BEGINNEN MET ZOEKEN ...