Beoplay A9 cover afbeelding

Beoplay A9

De Beoplay A9 vult elke leefruimte met een vol en ruimtelijk geluid. Akoestisch gezien is hij in staat om prettige luistermomenten te combineren met een mooi gelijkmatig verspreide, krachtige geluidsbeleving. De invoering van de Active Room Compensation optimaliseert bovendien de geluidsprestaties op basis van de positie van de luidspreker.

Ruimtevullend geluid

Volledige connectiviteit

Verbind de A9 met uw favoriete muziekstreamingdienst en een geweldige geluidskwaliteit zal vervolgens uw huis met muziek vullen. Stuur muziek naar elke ruimte door uw draadloze luidsprekers te koppelen en creëer daarmee een multiroom-beleving. De A9 ondersteunt alle moderne technieken zoals Chromecast built-in, AirPlay 2 en Bluetooth.

Designerstoffen

De samenwerking tussen Bang & Olufsen en Kvadrat heeft geleid tot het ontwerp van een aantal prachtige wollen covers. Covers die akoestische transparantie combineren met superieure esthetiek.

Muziek in elke ruimte

De Beoplay A9 is een one-point muzieksysteem dat in zijn eentje elke ruimte met muziek kan vullen. U kunt hem ook koppelen aan meerdere multiroomluidsprekers en genieten van een perfecte geluidservaring in elke ruimte.

Soepele bediening

De A9 geeft u controle over het volume van de muziek door middel van een soepele interactie. U hoeft alleen maar rustig uw hand over het oppervlak te laten glijden. Met een simpel tikje kunt u naar het volgende of vorige nummer gaan of uw muziek afspelen/pauzeren.

Stembediening

Met de introductie van de Google Assistant biedt de laatste generatie Beoplay A9 een soepelere interactie dan zijn voorgangers. Slechts door het gebruik van uw stem kunt u direct commando‘s geven zoals volume en volgend of vorige nummer.

De A9 is naar keuze leverbaar met of zonder Google Assistant

Persoonlijk maken

Hoe uw interieur er ook uitziet, de A9 kan er fraai in opgaan of overtuigend opvallen – aan u de keus. Als u iets aan uw interieur wilt veranderen dan kan de A9 mee veranderen. Door middel van een verscheidenheid aan textielcovers en houten poten uw eigen look creëren.

De ontwerper

De ontwerper van de A9 is Øivind Slaatto. Hij raakte geïnspireerd door de eenvoud van een ronde vorm en de relatie hoe geluid zich in cirkels verplaatst. Net als golven in een vijver zich verplaatsen.

Fibonacci-patroon

De voorzijde bestaat uit een geperforeerde polymeer buitenkant in het beroemde Fibonacci-patroon. Een patroon dat u overal in de natuur kunt terugvinden. Het patroon bootst de groeipatronen van levende organismen na en vertegenwoordigt de evolutie van het leven. Net zoals de rijke muziekbeleving die de A9 kan bieden. Daarnaast verbergt het patroon op kunstzinnige wijze de gaten die voor de akoestische transparantie nodig zijn.