Sluit je af van de wereld en kom helemaal tot rust met de premium hoofdtelefoon met next generation Active Noise Cancelling; de BeoPlay E4 is precies op tijd voor de zomer. Binnen handbereik, in je zak, de BeoPlay E4 is ervoor als u wilt geniet van muziek, ongestoord wilt bellen of als u gewoon wilt genieten van de stilte.

Transparante modus

Met een simpele beweging bent u weer terug, de muziek gaat uit en de wereld komt weer binnen. Met dezelfde beweging activeert u de ANC en de muziek speelt weer vanaf waar u het heeft stopgezet.

Elegant materiaal

Van lichtgewicht metaal, in elegant design, dat duurzaam en kras vast is, de BeoPlay E4 is als een juweel in uw leven. Met controlepaneel en ANC-activator in aluminium en rubber voor een goede handligging en duurzaamheid.

Van groot tot klein

De BeoPlay E4 komt met een aantal oordoppen om de juist pasvorm te garanderen. U kunt kiezen uit memory foam voor de ultieme pasvorm of voor 4 verschillende siliconen-tips voor bijvoorbeeld sporten en regenachtige omstandigheden. En bovendien heeft de ANC tot 20uur speeltijd met een normale batterij. En mocht de batterij op zijn, dan luistert u gewoon zonder de ANC verder.

De BeoPlay E4 is te verkrijgen in onze showroom vanaf €249,99 in de kleur zwart.

 

NADAT U EEN ZOEKTERM HEEFT GETYPT, DRUK OP ENTER OM TE BEGINNEN MET ZOEKEN ...