Beoplay EQ kop

Beoplay EQ oortelefoon met Active Noise Cancellation

De Beoplay EQ oortelefoon heeft een indrukwekkende Active Noise Cancellation, een elegant en slank ontwerp met een uitstekende pasvorm en helpt u rust te vinden in het lawaai – zodat u weer controle hebt over uw eigen tijd en ruimte.

Beoplay EQ

Indrukwekkende actieve ruisonderdrukking
Geluid zoals de muzikant het bedoelt
Elegant ontwerp
Tot 20 uur speeltijd met de aluminium oplader en opbergdoos
Spatwaterdicht, IP54 certificering

Let op
De Beoplay EQ is nog beperkt verkrijgbaar

Stilte

De Bang & Olufsen Beoplay EQ oortelefoon heeft actieve ruisonderdrukking en bovendien een uitstekende passieve afdichting in het oor. Dit, in combinatie met de Bang & Olufsen app, geeft uw EQ een indrukwekkende ruisonderdrukking samen met uitgebreide mogelijkheden waarmee u uw muziekbeleving aan te passen. Ongeacht de omgeving waar u zich bevindt. En wanneer u wilt horen wat er om u heen gebeurt schakelt u eenvoudig de transparantiemodus (transparancy mode) in.

Precisie geluid

Uw Beoplay EQ oortelefoons zijn nauwkeurig afgesteld door de geroemde geluidstechnici van Bang & Olufsen. Daardoor geven uw EQ oortelefoons een meeslepende muziekbeleving die getrouw blijft aan hoe uw favoriete artiest zijn muziek wilde horen.

Uw gesprekken komen kristalhelder door dankzij de Beamforming-technologie. Drie gevoelige, richtingsgevoelige, microfoons zorgen dat uw gesprekken duidelijk overkomen. De microfoons, er zijn er drie per kant, zorgen bovendien voor de actieve ruisonderdrukking.

Elegant ontwerp

Kenmerkend klassiek Scandinavisch ontwerp met een hedendaags gevoel. Van hun elegant, minimalistische uiterlijk, de eenvoudige bediening en een ergonomische vorm die goed en stevig in uw oren past. Uw EQ oortelefoons zijn een voorbeeld van de verfijnde en aparte ervaring waar Bang & Olufsen naar streeft.

Beoplay EQ is ontworpen door Thomas Bentzen. Thomas is een Deense ontwerper in het bijzonder ernaar streeft voorwerpen te creëren die de kijker bekoort. Dankzij de eenvoudige maar ook functionele vormen, die handelsmerk zijn, heeft Thomas een schitterend ontwerp afgeleverd.

Eersteklas aluminium opbergdoosje

Robuust en smaakvol, dat is de EQ, neem nou de compacte lader en opbergdoos, deze is gemaakt van hoogwaardig aluminium. De compacte verpakking beschermt bovendien uw EQ waar u gaat of staat.

De EQ biedt u 6,5 uur speeltijd per lading, met ook twee keer extra opladen met het opbergdoosje. U kunt uiteindelijk ongeveer 20 uur van uw muziek genieten. Een mocht de accu leeg zijn, 20 minuten laden is goed voor 2 uur speeltijd.

Het aluminium opbergdoosje is Qi-gecertificeerd voor volledig draadloos opladen.