Draadloos Bang & Olufsen geluid met een advanced Active Noise Cancellation en Transparency modus in de nieuwe BeoPlay H8i. Warm en eerlijk geluid ontwerpen om u te overweldigen met haar precisie, kracht en details. Dompel u zelf onder in muziek of laat u meevoeren door de totale stilte. Gebruik de transparante modus wanneer u de geluiden uit uw omgeving wil horen of versterken.

Luxueuze materialen voor de BeoPlay H8i

Exclusieve en speciaal geselecteerde materialen als geanodiseerd aluminium en natuurlijk leer zijn er voor u om totale comfort te verzorgen. Reis in style, zeker als de leren oorkussentje prachtig ouder worden.

Over-ear perfectie

Contemporain, met soepele ergonomische functies. De perfecte match tussen style en functie. De BeoPlay H8i is een van de lichtste in zijn klasse. U wilt ze nooit af doen.

Update van de BeoPlay H8

Vergroot uw ervaring, met de nieuwe updates en nieuwe functies en een nieuw design. Met nieuwe functies als transparency modus, automatisch play/pauze en verbeterde voice kwaliteit door de perfect geplaatste microfoons bent u verzekerd van de perfecte travelpartner.

Batterij en levensduur

De BeoPlay H8i heeft een langere batterijcapaciteit dan zijn illustere voorganger waardoor u tot wel 30 uur speeltijd heeft. Geen batterij meer? De oplossing is simpel, u verbindt gewoon het koord weer aan uw telefoon of muziek speler.

Kom langs in de showroom voor meer hoofdtelefoons en meer muziekplezier! Vanaf 23 januari vindt u de BeoPlay H8i en de BeoPlay H9i in onze showroom. Bestellen kan via onze webshop!

NADAT U EEN ZOEKTERM HEEFT GETYPT, DRUK OP ENTER OM TE BEGINNEN MET ZOEKEN ...