Onze meest luxueuze hoofdtelefoon to date! De nieuwe BeoPlay H9i combineert Active Noise Cancellation (ANC) en draadloos luistergemak met het onmiskenbare geluid van Bang & Olufsen. Ook vindt u op deze chique hoofdtelefoon een prachtige aluminium touch interface.

Gebruik van de BeoPlay H9i

De H9i heeft tot wel 18 uur speelduur en is wireless via bluetooth. Naast een geavanceerde en nieuwste versie van ANC heeft de H9 ook ‘Transparency Mode’ wat inhoudt dat u juist het geluid in uw omgeving hoort en dit zelfs versterkt indien nodig. Dus waar kiest u voor, alertheid of juiste totale stilte?

H9i Interface

Met simpele bewegingen, vooruit of achteruit, boven en beneden, bestuurt u de nieuwe hoofdtelefoon. De oordop is uw bedieningspaneel. Zelfs uw telefoongesprekken neemt u op met een vinger beweging. En omdat het aluminium is, vormen zelfs handschoenen geen obstakel.

Batterij

De BeoPlay H9i heeft een verwisselbare batterij die de standaard 18 uur speelduur verdubbelt. Dus ook voor die lange reizen bent u verzekerd van uw nieuwe muziekcompagnon.

Over-ear Elegantie

Met gepolijst aluminium en lamsleer kussentjes is de BeoPlay H9i uw hoofdtelefoon voor het leven. Comfort en style, voor een generatie. Op zoek naar iets anders? Natuurlijk hebben wij ook nog andere BeoPlay hoofdtelefoons als de BeoPlay H4, BeoPlay H8 of de oortjes van BeoPlay E8. Verkrijgbaar in zwart en natural. Vanaf 23 januari in de showroom.

 

NADAT U EEN ZOEKTERM HEEFT GETYPT, DRUK OP ENTER OM TE BEGINNEN MET ZOEKEN ...