B&O Play komt weer met een nieuwe bluetooth luidspreker, die perfect aansluit op uw behoeftes. Bepaal zelf uw eigen geluid en eigen ruimte, terwijl u rondloopt met de nieuwe BeoPlay P6. Geen grenzen, alleen fantastisch geluid en design.

Krachtig vermogen, extreem draagbaar

Thuis of onderweg, de P6 is uw perfecte partner met Bang & Olufsen Signature geluid. Gemaakt van geparelstraald aluminium in zwart of grijs/natural. En zoals u gewend bent van Bang & Olufsen is de BeoPlay P6 makkelijk met één aanraking te bedienen. De P6 vult uw huiskamer met krachtig geluid, maar is toch makkelijk te verplaatsten. Het is een mooi vormgegeven robuuste aluminium luidspreker, met leren draagband.

True360 geluid

Dankzij het volledige gebruik van de bandbreedte heeft de P6 een zeer rijk geluid en een indrukwekkend volumeniveau. De P6 heeft zowel een krachtige bas, en doet het ook goed in de hogere tonen. De True360 zorgt voor een prachtige verdeling van het geluid.

Subtiele referenties naar het verleden

De toetsen van de P6 zijn weggefreesd in de aluminium behuizing. De toetsen zijn geïnspireerd op de BeoMaster 6000, ontworpen door Jacob Jensen. De Onetouch toets biedt eenvoudige toegang tot de slimme functies. Afspelen, pauzeren en nog meer behoren tot de mogelijkheden. Met de BeoPlay app past u alles gemakkelijk aan naar uw eigen wensen.

Batterijduur

De BeoPlay P6 heeft een batterijduur van maximaal 16 uur en laadt snel op, binnen 3 uur. U kan de BeoPlay P6 ook spraak gestuurd besturen met Siri of Google now. De P6 heeft perfect geluid wat u zal omringen. De BeoPlay P6 is de grote broer van de BeoPlay P2 en BeoPlay A1 en is zoals u van Bang & Olufsen gewend bent, spatwater en stof bestendig. Dus ook te gebruiken in de keuken en badkamer. Bewonder de P6 vanaf vandaag in de showroom!

NADAT U EEN ZOEKTERM HEEFT GETYPT, DRUK OP ENTER OM TE BEGINNEN MET ZOEKEN ...