Beoplay Portal intro afbeelding

Beoplay Portal – Gemaakt voor gamen – Ontworpen voor het leven.

Gamen stimuleert onze fantasie. U wilt alleen de beste gameaccessoires: een elegant, smaakvol ontwerp, hoogwaardig vakmanschap gecombineerd met een spannend, opwindend geluid.

Beoplay Portal

Beoplay Portal, een eerste klas hoofdtelefoon voor zowel gaming als onderweg naar muziek te luisteren en te bellen. Deze prachtige hoofdtelefoon heeft alles in huis voor een intense game-beleving op de Xbox of een ander compatibel computerplatform. En dankzij de hoogwaardige, duurzame materialen kunt u comfortabel uw favoriete games spelen maar ook uren naar muziek luisteren.

Beoplay Portal Grey Mist

Meeslepend en nauwkeurig surroundgeluid

Geluidskwaliteit staat altijd op de eerste plaats bij Bang & Olufsen. Zo ook bij de Beoplay Portal, deze is nauwkeurig en kritisch afgestemd door de geroemde geluidstechnici van Bang & Olufsen. Dolby Atmos for Headphones ten slotte maakt uw gamebeleving compleet.

Virtuele microfoonarm

De beamforming microfoons (er zitten maar liefst acht microfoons in de Portal) isoleren en versterken de stem van de gebruiker en onderdrukken achtergrondgeluiden. Zodoende ontstaat een virtuele microfoonarm en hebt u geen traditionele microfoonarm nodig.

ANC

Dankzij Adaptive Active Noise Cancellation hoort u zelfs in de meest rumoerige omgevingen elk detail, terwijl de geluidskwaliteit rijk blijft

Ontworpen voor gaming

De Beoplay Portal zit boordevol speciale gamingfuncties voor snelle toegang: direct aanpassen van ANC/Own-voice-balans en geluid dempen. U maakt eenvoudig verbinding met uw Xbox, PC of Playstation en gaat daarmee direct op in een ongekende game-beleving. Met zijn verliesvrije en draadloze 2,4 GHz ingebouwde connectiviteit, Bluetooth 5.1 en aptX™ Adaptive geeft de Portal een stabiele game- en muziekbeleving op al uw apparaten. En ten slotte, de lange batterijduur zorgt ervoor dat u helemaal in uw games kunt opgaan.

Lichtgewicht voor langdurig comfort.

Beoplay Portal weegt ongeveer 280 gram en heeft lamsleren oorkussens met een geïntegreerde kaakondersteuning afgewerkt met lamsleer, de pasvorm is gegarandeerd dankzij de vulling van traagschuim. De binnenkant van de hoofdband is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam en ventilerend textiel van bamboevezel en heeft een zacht ontwerp dat het hoofd in het midden ontlast waardoor de band comfortabel aanvoelt. Oftewel, een lichtgewicht hoofdtelefoon die de drager langdurig comfort biedt.

Eigentijds uiterlijk

Het verbluffende kleurverloop van de aluminium oorschelpen, topklasse duurzame materialen en ten slotte het ongeëvenaarde vakmanschap. Combineer dit met het Scandinavische designprincipe van Bang & Olufsen en u hebt een hoofdtelefoon die, uiteindelijk, uniek is in de gamewereld.