Beosound A1 cover

Beosound A1 2e generatie

De Beosound A1 2e generatie is een waterdichte Bluetooth luidspreker met ingebouwde spraakcontrole en de mogelijkheid om te bellen.

Zoekt u het beste geluid voor onderweg? Dan is de Bang & Olufsen A1 2e generatie is hiervoor de beste keuze.

Beosound A1 2e generatie – Ultra draagbaar

Hij weegt nog geen 600 gram en dankzij de draagriem kunt u hem overal mee naar toe nemen. Op reis, naar het park, of het strand, de A1 kan elk avontuur aan. Hij biedt tot wel 18 uur speeltijd bij een gemiddeld luistervolume en is volledig stof- en waterdicht. U kunt dankzij deze eigenschappen overal van muziek genieten.

Eindeloze gesprekken

De behuizing van de A1 is heeft drie microfoons met FarField technologie onderin de behuizing. Ongeacht waar u zich ook bevindt ten opzichte van de Beosound A1, u kunt overal het gesprek voeren. Het is zowel voor thuis als op kantoor een geweldig apparaat om mee te bellen.

Daarnaast is de A1 2e generatie is voorzien van ingebouwde spraakassistent Alexa. Het is zowel voor thuis als op kantoor een geweldig apparaat om mee te bellen.

Beosound A1 – rond met 360 graden geluid

Dankzij de ronde vorm projecteert de Beosound A1 het geluid 360 graden wat een geweldig breed geluid geeft. Daarbij heeft de A1 genoeg vermogen om in uw kamer iedereen van muziek te laten genieten.

Stereopairing

U kunt bovendien twee A1’s koppelen om een realistisch stereogeluid te krijgen.

Geluidskwaliteit

De Bang & Olufsen Signature Sound staat centraal in de Beosound A1 2e generatie met aptX Adaptive Bluetooth-technologie. Het koppelen van uw telefoon of tablet gaat eenvoudig en snel. Mede dankzij de Fast Pairing technieken hebt u dan ook snel verbinding. (Made for Iphone, Google Fast Pair en als laatste Microsoft Swift Pair)

Aluminium

Bang & Olufsen is een ware meester als het gaat om het bewerken van aluminium. De elegante behuizing van de A1 is gemaakt van hard, geanodiseerd, aluminium. Dit heeft een dikkere oxidelaag dan gebruikelijk en zorgt voor een hoge kras- en corrosiebestendigheid. Maar het belangrijks zijn de fraaie kleuren zoals u hieronder ziet.

Design

Ook het design door Cecilie Manz is oogstrelend, met elegante details en een aluminium behuizing.

Een verfijnd, slank profiel, duidelijke gebruikersinterface en tal van functies. Dit maakt de A1 tot een krachtige, draagbare luidspreker met een iconisch ontwerp.

Beosound A1 – de kleuren

Download en bekijk de productinformatie pdf icon