Het plaatsen van goed klinkende luidsprekers kan een lastig karwei zijn. Met de BeoSound Edge heeft Bang & Olufsen voor u dé oplossing. Ongekend hoogwaardige geluidskwaliteit uit een relatief kleine streaming, draadloze speaker!

360 Graden geluid

Met de geïntegreerde True360 graden geluid zorgt de BeoSound Edge voor ruimte vullend geluid in elke kamer. Gemaakt om zich aan elke soort omgeving aan te passen.

Interactieve bediening

De uiterst hoge geluidsprestaties zijn niet het enige deze speaker uniek maakt. Ook de bediening is benoeming waardig. De BeoSound Edge is voorzien van een bedieningsgevoelige aluminium omlijsting. Gemaakt uit één stuk aluminium. Met de intentie om rollen te simuleren is het volume te regelen.

Een speaker met gevoel

Deze prachtige uitvinding van B&O komt tot leven wanneer u in de buurt komt. De speaker voelt aan wanneer er iemand in de buurt komt. Zodra de sensoren oppikken dat u in de buurt bent, licht het bedieningspaneel op. Hierdoor kunt u de speaker gemakkelijk fysiek bedienen. Uiteraard kan hij ook volledig worden geregeld via de Bang & Olufsen App.

Draadloos en Multi-room

De BeoSound Edge is een toevoeging aan het multiroom systeem van Bang en Olufsen. Hierdoor kan hij via de Bang & Olufsen App gemakkelijk worden bestuurd. Volumeregeling, streaming en internet radio zijn allemaal geïntegreerd in deze applicatie. Groepeer de Edge met een BeoSound 1 en loop door uw huis terwijl de muziek met u mee gaat!

Plaatsing en bevestiging

Plaatsing van deze all-in-one speaker is geen punt. Bevestiging aan de muur of plaatsing op de grond of tafel, overal is aan gedacht!

Kom snel eens langs in onze showroom en ervaar de BeoSound Edge!

NADAT U EEN ZOEKTERM HEEFT GETYPT, DRUK OP ENTER OM TE BEGINNEN MET ZOEKEN ...