Beosound Edge cover afbeelding

Beosound Edge

De Beosound Edge, is een compacte en krachtige draadloze luidspreker met magische interactie. De Edge is verkrijgbaar in Silver en kan zowel op uw vloer staan als aan uw muur hangen.

Echt magische interactie

De Beosound Edge is gekalibreerd om de kracht van uw aanraking af te lezen. Daardoor is het volume te regelen door de luidspreker heen en weer te rollen. Met een rustige beweging past u het volume licht aan. Een sterkere aanraking leidt tot een grotere verandering.

Tijdloos circulair design

De Edge ziet er, in tegenstelling tot een normale luidspreker, meer als een modern kunstwerk uit.

Voor het perfect ronde frame moest Bang & Olufsen opnieuw een stap maken in de expertise op het gebied van aluminium.

Intelligente gebruikersinterface

Een luidspreker die uw aanwezigheid voelt. Als u in de buurt van de Edge komt, komt de luidspreker tot leven.

De gebruikersinterface op de bovenzijde licht op dankzij nabijheidssensoren. U kunt nummers starten, stoppen en overslaan met een enkel tikje op het aanraakgevoelige, aluminium, oppervlak.

Beosound Edge
de eerste actieve baspoort ter wereld

De Edge is een luidspreker die zowel geschikt voor feestjes als voor rustige luistermomenten. Dankzij een revolutionaire technologie kan de Edge een buitengewoon krachtige bas leveren. Wanneer hij luid speelt, zal de baspoort openen. Op lagere volumes sluit de baspoort zich zodat de Edge met finesse en delicatesse kan spelen.

Left ImageRight Image

Beosound Edge

Directioneel geluid

De Edge produceert geluid in drie richtingen. U kunt ervoor kiezen om muziek af te spelen via één van de zijden van de luidspreker. Daarmee creëert u een intieme luisterbeleving. Wanneer u de True360 omnidirectionele modus kiest, zal de Edge de hele ruimte met muziek vullen. Bovendien kunt u twee Edge luidsprekers combineren tot één stereosysteem.

Verbindingen

Voor uw luisterplezier ondersteunt de Beosound Edge muziekstreaming zoals Apple AirPlay 2, Bluetooth en ingebouwde Chromecast. Hij integreert naadloos met andere meerkamer-producten zodat u uw hele muziekbeleving thuis kunt aanpassen en uitbreiden.

Download en bekijk de productinformatie pdf icon