Bang & Olufsen Beosound Explore
Muziek voor avonturiers

Hij is draagbaar, stevig en altijd klaar om te vertrekken. En waar uw avonturen u ook brengen, de compromisloze geluidskwaliteit van de Beosound Explore brengt u er heen. En met zijn geharde, krasbestendige en volledig stof- en waterdichte behuizing komt hij ongeschonden aan.

Belangrijkste eigenschappen

  • Stevige en harde geanodiseerde aluminium behuizing voor extra krasbestendigheid.
  • Duurzame constructie die volledig stof- en waterdicht is, IP67 gecertificeerd.
  • Perfect voor buitengebruik met een speeltijd tot 27 uur.
  • Ontworpen met een grab-and-go vorm en een geïntegreerde karabijnhaak.
  • Levert het kenmerkende Bang & Olufsen-geluid, zelfs buitenshuis.
Beosound Explore
Beosound Explore

Geluidskwaliteit

De cilindrische vorm van de Explore en een speciaal DSP-algoritme zorgen voor een bijzondere beleving. Zij maken het namelijk mogelijk uw muziek gelijkmatig verspreid over 360 graden weer te geven. En dankzij de hoogwaardige drivers en versterkers levert deze luidspreker de kenmerkende B&O-geluidskwaliteit, zelfs buitenshuis.

Ontworpen om mee te nemen

De Beosound Explore is zorgvuldig ontworpen zodat u hem mee kunt nemen. De “grab-and-go” vorm, samen met het geoptimaliseerde gewicht, past comfortabel in uw hand, waardoor de luidspreker uiterst draagbaar is. Voeg daar een bijpassende, flexibele en weerbestendige, riem aan toe. En samen met een geïntegreerde karabijnhaakclip is uw Explore klaar om te gaan. Want waar u uiteindelijk ook heen gaat, het maakt niet uit.

Robuuste behuizing

De robuuste behuizing van de Explore is gemaakt van hard, geanodiseerd, aluminium. Dit heeft een dikkere oxidelaag dan gebruikelijk en zorgt voor een hoge kras- en corrosiebestendigheid. Daarnaast zorgt de versterkte, interne, structuur voor bescherming van de luidspreker bij vallen of stoten. Bovendien is hij volledig stof- en waterdicht, IP67 gecertificeerd.

Klaar om te gebruiken, ongeacht waar u heen gaat

Hoever uw avonturen u wegvoeren, de Beosound Explore is klaar voor gebruik met een batterijlevensduur tot 27 uur. Dankzij de stevige TPU-onderzijde kunt u de luidspreker veilig op vrijwel elk oppervlak plaatsen. En mocht de speaker nat, vies of vettig zijn dan werkt de betrouwbare drukknopinterface nog steeds probleemloos.

Karakter

De Bang & Olufsen Beosound Explore is robuust gebouwd, gemaakt om de meest bijzondere omstandigheden te weerstaan. Want uiteindelijk, krassen vormen het karakter van uw Explore en een onvergetelijke herinnering aan uw avonturen.

Uitvoeringen