Beosound Level omslag

Beosound Level

De Bang & Olufsen Beosound Level is een draagbare wifi-luidspreker met Google Assistant.

Superieur geluid dat zich aan elke positie of ruimte aanpast.
Compact en draagbaar ontwerp.
Leg hem neer, op zijn kant, of hang hem aan een muur.
Met zorg vervaardigd: modulair ontwerp gemaakt van hoogwaardige materialen.
Elegante, naadloze oplaadopties en tot 16 uur batterijduur.
Onderdeel van Connected Speakers serie van Bang & Olufsen. Verbind de Level met andere luidsprekers uit deze serie en maak vervolgens uw eigen muzikale panorama.
Naar keuze met of zonder Google Assistant

Superieur geluid – altijd.

Maximale muziekbeleving

De klank van de Beosound Level is zoals gebruikelijk afgestemd door de geroemde geluidstechnici van Bang & Olufsen. De luidspreker heeft een krachtig geluid maar ook een uitstekende helderheid en dynamische bas. Voor een maximale muziekbeleving past de Level zich automatisch aan naar de positie (staand, liggend of hangend) en tevens naar de ruimte waarin de Level zich bevindt. Google Assistant, ten slotte, luistert naar uw opdrachten en maakt het mogelijk om de Level met uw stem te bedienen.

Plaatsing van de Beosound Level

Compact, draagbaar en minimalistisch ontwerp

Beosound Level is minimalistisch Scandinavisch ontwerp in zijn puurste vorm. Het unieke adaptieve karakter maakt het u bovendien makkelijk om overal in huis van uw muziek te genieten. Gebruik hem zoals u wilt: rechtopstaand op een plank, sierlijk hangend aan een muur of liggend op een tafel.

Het uiterlijk van de Level is net als de Beovision Harmony ontworpen door Torsten Valeur. Aluminium en hout is ook in eerdere ontwerpen gebruikt en geeft de Level zijn unieke uiterlijk. Het hoogwaardige aluminium frame is zoals gebruikelijk vervaardigd in Denemarken door Factory 5, de aluminiumkunstenaar van Bang & Olufsen.

U kunt uw Beosound Level bovendien zonder zorgen buiten gebruiken. En voor een buitje is de Level ook niet bang, hij is stof- en spatwaterdicht met een IP 54 certificering.

Naadloos, stijlvol opladen

De meegeleverde magnetische oplaadstekker maakt het opladen van Beosound Level zowel eenvoudig als elegant. De aluminium stekker klikt naadloos op de achterkant, waardoor opladen net zo esthetisch is als de luidspreker zelf. En met een batterijduur tot 16 uur staat het draadloos geluid altijd paraat waar u het ook nodig hebt.

Cradle to Cradle

De Bang & Olufsen Beosound Level is als ’s werelds eerste audioapparaat, Cradle to Cradle certified®:

  • Vervangbare accu.
  • Opwaardeerbare streaming-module om technologische waarmee veroudering tegen te gaan is.
  • Gegarandeerd gebruik van door experts goedgekeurde materialen die veilig zijn voor mens en milieu.
  • Modulair ontwerp, eenvoudige service en reparatie waardoor de gebruiksduur langer kan zijn en een eventueel tweede “leven” makkelijker is.
  • Zo ontworpen dat hij eenvoudig is te demonteren voor recycling.
  • Circulaire verpakking.

Behuizing is recyclebaar

Streaming module is opwaardeerbaar

Cradle-to-Cradle eenvoudig te demonteren

Beosound Level wallbracket

Beosound Level muurbeugel

Met behulp van de muurbeugel kunt u uw Beosound Level eenvoudig ophangen en weer verwijderen. Als de Level aan deze muurbeugel hangt laadt hij op. Er zit namelijk op slimme wijze een lader in de beugel verwerkt.

En hoewel uw Level draadloos kan werken is voor deze lader is wel een kabel noodzakelijk. Deze is te verwijderen waardoor u geen storende kabels ziet en uw Level draadloos muziek afspeelt. Uiteraard wordt uw Level dan niet meer opgeladen.