BeoSound Moment is het intelligente, draadloze muzieksysteem dat uw muziekcollectie en streamingdiensten in één apparaat integreert.

Met slechts één druk op de houten interface ervaart u direct de kwalitatief hoogstaande geluidservaring die u gewend bent van Bang & Olufsen. Kies de muziek die past bij uw stemming uit de selectie van miljoenen liedjes.

GEEN AFLEIDING, ALLEEN MUZIEK

BeoSound Moment brengt het ‘echt’ luisteren naar muziek terug in uw huis. Geen zorgen meer over het vinden van een track uit een van de vele apparaten die ook e-mails, berichten en andere meldingen ontvangen die de luisterervaring onderbreken. BeoSound Moment zorgt ervoor dat u niet afgeleid wordt. En zorgt ervoor dat uw muziek beschikbaar is op één plaats, en direct toegankelijk met enkele één aanraking.

PRACHTIG AAN TWEE ZIJDEN

Er zijn twee gezichten van de BeoSound Moment. Eén zijde, gemaakt uit zuiver aluminium, geeft u toegang tot de volledige muziekbibliotheek door te browsen op de touchscreen-interface of het aluminium wiel. De andere kant, een touch-gevoelige solide houten interface, is ontworpen om op te gaan in uw interieur.

NADAT U EEN ZOEKTERM HEEFT GETYPT, DRUK OP ENTER OM TE BEGINNEN MET ZOEKEN ...