Heeft u het al gezien? Op de Salon del mobile in Milaan presenteerde Bang & Olufsen de nieuwe stap in geluid en interieur, de BeoSound Shape. Draadloos, aan de muur te bevestigen en waanzinnig mooi, dit is nog nooit eerder vertoond. En bovendien creëert u oneindig veel vormen door het modulaire design.

BEOSOUND SHAPE FUNCTIE

Als de akoestiek van de ruimte niet klopt, dan wilt u niet in de ruimte verblijven. BeoSound Shape heeft geïntegreerde akoestische demping waardoor u de ideale situatie bouwt met behulp van de speakers. Door de set up van de speakers krijgt u als het ware een orkest aan de muur, waar elke speaker een onderdeel van het geluid vormt.

MEER DAN EEN LUIDSPREKER

Tot wel 44 individuele luidspreker kunnen deel uit maken van de BeoSound Shape waarbij elke speaker een eigen functie kan vervullen; luidspreker, versterker of akoestische demping. U bepaalt zelf de vorm en kleur van uw BeoSound Shape.

HEXAGOON, DE ULTIEME VORM

Oneindige mogelijkheden met deze vorm, zoals is te zien in honingraten en sneeuwvlokken. En u bepaalt! Creëer orde of juist een esthetische chaos van kleuren en patronen. De covers zijn van Kvadrat zijn zowel visueel als tastbaar een plaatje en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

MULTIROOM

Connectiviteit zoals u gewend bent van Bang & Olufsen, met ingebouwde bluetooth waardoor u muziek direct van uw telefoon kan afspelen. De BeoSound Shape pas ook in de multiroom collectie waar u verschillende draadloze luidsprekers per ruimte met elkaar kan verbinden.

Verkrijgbaar vanaf augustus. Kom langs in onze showroom voor meer informatie en pre-ordering.

 

NADAT U EEN ZOEKTERM HEEFT GETYPT, DRUK OP ENTER OM TE BEGINNEN MET ZOEKEN ...