Beosound Stage cover

Beosound Stage

Til uw tv-beleving naar een hoger niveau met de Bang & Olufsen Beosound Stage soundbar.

Vakkundig geluid. Naadloze continuïteit.

Beosound Stage soundbar

Til uw tv-beleving naar een hoger niveau met de Bang & Olufsen Beosound Stage soundbar. De Beosound Stage is een prachtig ontworpen soundbar die net zo goed klinkt als hij eruitziet. Wanneer u de Stage verbind met uw televisie speelt het rijke, krachtige geluid van Bang & Olufsen in uw huis. De soundbar zorgt daarmee voor nog meer kijkplezier dankzij de combinatie van de nieuwste audiotechnologie en een, letterlijk, naadloos ontwerp.

Beosound Stage, niet zomaar een soundbar

De Beosound Stage is ontworpen als ware het onderdeel van uw interieur. Het is een accessoire waarmee u uw kamer verrijkt, in plaats van een technologisch product. Met zijn zowel exclusieve als functionele materiaalkeuze geeft hij een subtiele combinatie van Scandinavische eenvoud met topklasse-audiotechnologie. De soundbar gaat op in zijn omgeving en is daarmee onopvallend, opvallend aanwezig in uw woning.

Geniet van uitzonderlijke prestaties en maar ook een ruimtevullend geluid dankzij het 3-kanaals geluidssysteem. Een superieur middenkanaal en een linker- en rechterkanaal, aangevuld met Dolby Atmos geeft u een prachtige filmbeleving. Dankzij de ingebouwde muziekstreamingtechnologieën zoals Apple AirPlay 2, Bluetooth en Chromecast hebt u een op zichzelf staand muzieksysteem. Maar, als uw meerdere Bang & Olufsen, AirPlay 2 of Chromecast luidsprekers hebt, beschikt u over een verbazingwekkend meerkamer-muzieksysteem.

Het geluid van de Beosound Stage is bijzonder krachtig waardoor u geen aparte subwoofer nodig hebt. Uw soundbar is daardoor een hoogwaardige totaaloplossing die zich onderscheidt door zijn geluidsprestaties en het minimalistische ontwerp.

Kleuren

Integratie

U kunt de Stage soundbar gebruiken bij iedere televisie die voorzien is van Audio Return Channel (ARC). Een groot voordeel van ARC is dat u het volume van de soundbar kunt regelen met de afstandsbediening van uw televisie. Deze aansluiting is op bijna iedere televisie aanwezig.
Maar het kan nog mooier. Bang & Olufsen heeft namelijk voor LG televisies een eigen App ontwikkeld. Dankzij deze App kunt u uw LG televisie naadloos laten samenwerken met de Stage soundbar en bovendien kunt u de LG bedienen met de fraaie Beoremote One afstandsbediening.

Plaatsing

U kunt uw Beosound Stage op drie manieren plaatsen.

Ten eerste, liggend op een kast, dressoir of een speciaal tv meubel. Het voordeel van deze plaatsing is dat u geen gaten hoeft te, laten, boren in de muur.

Ten tweede, hangend aan de muur. De soundbar heeft bevestigingssleuven in de achterzijde waarmee u de soundbar eenvoudig kunt, laten, ophangen.

Ten derde, er is een fraaie vloerstandaard leverbaar. Aan deze vloerstandaard kunt u zowel uw televisie als de soundbar bevestigen.

Prijzen

Icon Beosound StageBeosound Stage

Silver/Black€ 1799,-
Bronze Tone/Warm Taupe€ 2099,-
Smoked Oak/Grey€ 2299,-
Gold Tone/Golden€ 2099,-
Black Anthracite/Dark Grey€ 2099,-
Covers
Black€ 125,-
Grey€ 125,-
Warm Taupe€ 125,-
Golden€ 125,-