Beosound Theatre cover

Beosound Theatre soundbar, universeel en uniek

Beosound Theatre soundbar – Ondergedompeld in het moment

Als je elk detail vanuit elke hoek hoort, kijk je niet alleen naar een film. Dan zit je erin.

Ervaar meeslepende Dolby Atmos surround sound en krachtige bassen zonder dat er extra boxen nodig zijn met de Beosound Theatre soundbar. Hoor dingen boven, onder en aan de zijkanten in de 3D-ruimte, volledig natuurgetrouw. Een coaxiaal middenkanaal zorgt voor kristalheldere spraak, zodat u geen enkel woord of gefluister mist. Zoals het moet zijn.

Al deze kracht in één strak, sculpturaal stuk dat naadloos integreert met elke tv – en met de Bang & Olufsen-app kost het slechts een minuut om in te stellen. Geniet thuis van een bioscoopervaring zoals de regisseur het bedoeld heeft. Verbaas u over de Beosound Theatre soundbar.

Geen rommel, geen compromis

Technologie moet je geluidsbeleving versterken, niet je huis overnemen. Beosound Theatre volgt deze mantra door geen concessies te doen aan het ontwerp voor geluidskwaliteit. Maar ook door buiten de gebaande paden te treden. Deze simpele, slanke soundbar levert een meeslepende thuisbioscoopervaring zonder de gebruikelijke grote zwarte dozen en rommelige kabels. U kunt elke tv in de Beosound Theatre plaatsen, zodat u hem niet hoeft te vervangen als u besluit een nieuw scherm te kopen. Dankzij een groot aantal aanpassingsopties is hij ook gemaakt om te integreren met uw interieur. In ware Bang & Olufsen-stijl heeft Bang & Olufsen de Beosound Theatre ontworpen als de kiel van een boot, bovenop een aluminium blad om
de indruk te wekken dat uw tv in de lucht zweeft. Een vleugje magie dat ook een doel dient: het slim verbergen van de wirwar aan kabels om één vloeiende, mooie vorm te presenteren.

Slim. Stijlvol. Simpel. Alles wat u nodig hebt voor een bioscoopervaring is één luidspreker.

De Theatre op de bijpassende TV stand

Beosound Theatre

Blijven goede dingen nooit lang onder ons? De Beosound Theatre bewijst het tegendeel. Het system is ontworpen om bij te kunnen werken in plaats van te vervangen. Bijvoorbeeld met software die in de loop van de tijd kan evolueren om u nieuwe functies te bieden. Is het tijd voor een groter scherm? Plaats gewoon een nieuw scherm en vervang eventueel de wings aan de zijkant. Deze modulaire aanpak betekent dat uw soundbar de komende jaren een spannende bioscoopervaring zal blijven leveren.

Gemaakt om generaties lang mee te gaan

De soundbar is gebaseerd op het eigen Mozart-platform van Bang & Olufsen. Het beschikt over extra ruimte om de software in de loop van de tijd te laten evolueren met nieuwe updates en functies. Beosound Theatre is gebouwd op geavanceerde audiotechnologie, maar respecteert ook het verleden. U kunt hem verbinden met klassieke Bang & Olufsen-luidsprekers uit de jaren 80, uw favoriete muziek nieuw leven inblazen en ze verheffen tot een meerkanaals geluidservaring. Dit is een ongekende luisterervaring, om generaties lang mee te gaan.

Prijzen

(De prijs van de Beosound Theatre bestaat uit miniaal een soundbar en een front cover. Wilt u de exacte prijs weten van een configuratie dan mag u altijd contact met ons opnemen)

Icon Beosound TheatreBeosound Theatre

Uitvoering voor een 55″ televisie
Silver€ 6790,-
Black Anthracite€ 6790,-
Gold Tone€ 6790,-
Custom color€ 7545,-
Uitvoering voor een 65″ televisie
Silver€ 7290,-
Black Anthracite€ 7290,-
Gold Tone€ 7290,-
Custom color€ 8045,-
Uitvoering voor een 77″ televisie
Silver€ 7790,-
Black Anthracite€ 7790,-
Gold Tone€ 7790,-
Custom color€ 8545,-
Front cover
Grey Mélange€ 200,-
Oak€ 1200,-
Light Oak€ 1200,-
Dark Oak€ 1200,-
Motor Wall Bracket (alleen voor de 55″ en 65″)
Silver€ 2800,-
Black Anthracite€ 2800,-
Gold Tone€ 2800,-
Motorised Floor Stand
Silver€ 2800,-
Black Anthracite€ 2800,-
Gold Tone€ 2800,-
Bracket voor tv-montage
VESA 2/300xH460 55C/55G/65C€ 1010,-
VESA 2/300xH580 65G/77C/77G€ 1010,-
VESA 3/400xH770 77Z€ 1010,-
Table Stand (nodig indien u de tv wilt monteren aan de Theatre)
Black€ 400,-

Prijzen inclusief 21% btw.
Typefouten en wijzigingen op de prijzen voorbehouden.
Alle prijzen exclusief bekabeling, installatie en andere benodigde materialen. Inclusief 3 jaar garantie voor core producten en inclusief 2 jaar garantie voor Beoplay producten.

Download en bekijk de productsheet pdf icon