EEN PRIKKELING VOOR DE ZINTUIGEN

De fraaie belijning van de BeoVision 11 is een streling voor het oog en de talloze innovaties binnen in de elegante TV staan garant voor een scala aan nieuwe belevingen voor al uw zintuigen. De TV is een toonbeeld van de ongeëvenaarde perfectie van Bang & Olufsen; de exceptionele LED-based LCD-display biedt een uitmuntende beeld- en geluidskwaliteit. U geniet van haarscherpe beelden en een krachtig geluid.

De manier waarop we met onze televisie leven en omgaan verandert voortdurend. Bang & Olufsen loopt bij deze revolutie voorop. Met de BeoVision 11 brengen we een Smart TV die veel meer biedt dan enkel toegang tot netwerken, foto’s en films. Dit is een poort naar de toekomst, een televisie die perfect is afgestemd op een digitaal huishouden en de behoefte van het moderne gezin. De BeoVision 11 daagt niet alleen uw zintuigen uit, maar ook alle opvattingen over wat een TV al dan niet is of kan zijn.

360 GRADEN PERFECTIE

Bovenop het aluminium frame zit een onopvallende sensor. De sensor meet en analyseert de lichtomstandigheden in de ruimte en zorgt ervoor dat uw kijkbeleving, ongeacht de omstandigheden, comfortabel en optimaal is en blijft. Zelfs het weerkaatsende licht van een witte muur achter de TV wordt waargenomen en het beeld dienovereenkomstig aangepast.

DIGITALE VRIJHEID

De BeoVision 11 is een Bang & Olufsen Smart TV. Een hub voor home entertainment die een wereld aan digitale content bij u thuisbrengt. Allemaal binnen handbereik, mede dankzij de elegante en eenvoudige afstandbediening.

NADAT U EEN ZOEKTERM HEEFT GETYPT, DRUK OP ENTER OM TE BEGINNEN MET ZOEKEN ...