Beovision Contour

Hoogste kwaliteit, dat is waar Bang & Olufsen altijd voor gaat. Dat de Beovision Contour gebruik maakt van de beste OLED beeldtechniek momenteel beschikbaar is dan ook niet verwonderlijk.
In tegenstelling tot een LCD televisie heeft een 4K OLED televisie heeft een enorme kijkhoek. U hoeft daardoor niet meer recht voor de televisie te zitten. Wel kan de televisie, indien gewenst, handmatig draaien. U kunt met de floorstand, de wallbracket en tenslotte de tablestand de televisie draaien naar uw kijkpositie.
De Contour is leverbaar in 48″ en 55″ beelddiagonaal.

Beeld

Een OLED televisie met een resolutie van 4K (UHD) garandeert dat elk detail zichtbaar is. De meer dan 8 miljoen minuscule pixels zijn niet meer van elkaar te onderscheiden. En dankzij de OLED tv technologie bereikt de Beovision Contour de diepste zwartwaarden.

Geluid

Bang & Olufsen staat bekend om de unieke geluidsbeleving bij hun televisies. Hierin is de Contour geen uitzondering.

Het geïntegreerde premium audio systeem, gebaseerd op de Beosound Stage, bevat elf luidsprekers en evenzoveel eindversterkers. Iedere versterker heeft een vermogen van 50 watt waarmee het totale vermogen op 550 watt komt. Deze elf krachtbronnen sturen vier lage tonen luidsprekers, vier breedband luidsprekers en drie hoge tonen luidsprekers aan. Daarmee wordt u volledig ondergedompeld in een overweldigende geluidsbeleving

Beovision Contour Floorstand in kamer
Beovision Contour Floorstand in kamer

Design en plaatsing

U kunt uw Bang & Olufsen Contour perfect aanpassen naar de inrichting en het kleurgebruik van uw kamer. Daardoor past een Contour altijd in in kamer.

Omdat het om vele, unieke, uitvoeringen gaat kunnen we u niet alle variaties laten zien. Ondanks dat hebben we hieronder een overzicht gemaakt van de mogelijkheden.

Smart functies

Smart tv’s, ze zijn niet meer weg te denken in een moderne televisie als de Contour. Met de Contour hebt u toegang tot de vele, beschikbare, diensten. En ondanks de vele diensten kunt u uw afstandsbediening zo programmeren dat één druk op de knop voldoende is om bijvoorbeeld Netflix te starten.

In de content store zijn apps te downloaden zoals:

Met de Bang & Olufsen Contour is een muziekbron zoals een cd-speler niet nodig. De Contour heeft met mogelijkheden zoals Apple Airplay en Google Chromecast toegang tot bijna alle muziekstreamingdiensten.