Beovision Eclipse cover

Beovision Eclipse

Het doel van Bang & Olufsen met de Beovision Eclipse was glashelder. Combineer beelden die zo levensecht zijn dat ze bijna onwerkelijk lijken. Samen met een geluid dat zo krachtig is dat het letterlijk uit het beeld breekt. Geen gemakkelijke taak, maar het resultaat is vrij eenvoudig: Bang & Olufsen heeft met de Eclipse de definitieve TV ontworpen. Verkrijgbaar in 139 cm en 165 cm beelddiagonaal (55 inch resp. 65 inch).

Beovision Eclipse, de definitieve TV van Bang & Olufsen

Een heldere visie

Een scherp, zwart glazen, venster snijdt dwars door de organische aluminium behuizing. Het is een gedurfde en duidelijke designuiting van beeld en geluid in een perfecte harmonie.

Beeld

Gitzwart

De OLED-schermtechnologie zorgt voor een geheel nieuwe tv-ervaring dankzij meer dan 8 miljoen zelfverlichte pixels. Geniet van het diepste zwart, de rijkste kleuren en een realistische beeldkwaliteit. Het belangrijkste aspect van uw kijkervaring.

Geluid

Alles-in-één muzieksysteem

De Beovision Eclipse heeft een driekanaals geluidssysteem, dat zowel spraakgeoptimaliseerde middenkanaalaudio als krachtige stereoprestaties biedt.

Beovision Eclipse – stijl naar uw ruimte

Creëer uw persoonlijke Beovision Eclipse met een selectie covers. De covers zijn onderling verwisselbaar, zodat u uw tv gemakkelijk een andere uitstraling kunt geven.

Beovision Eclipse – een thuisbioscoop systemen

Kijk wat ’s werelds beste TV-geluid voor uw films doet

Een Beovision Eclipse is krachtig genoeg om te concurreren met veel losse muzieksystemen. Maar vormt tevens de basis van een bioscoopsysteem. Ontdek in de winkel hoe u de indrukwekkende mogelijkheden optimaal kunt benutten.

Geluid

Perfecte toonhoogte

Het geïntegreerde luidsprekersysteem heeft een krachtige 450 watt 3-kanaals opstelling die zelfs de krachtigste soundbar op de markt kan overtreffen. Verwacht uitzonderlijke geluidsprestaties die uw kijkervaring naar een nieuw en opwindend niveau brengen.

Verbindingen

Gemaakt voor het streamen van muziek

Voor uw luisterplezier ondersteunt de Beovision Eclipse muziekstreaming zoals Apple AirPlay 2, Bluetooth en ingebouwde Chromecast. Hij integreert naadloos met andere Multiroom-producten zodat u uw hele muziekervaring thuis kunt aanpassen en uitbreiden.

Ontwerp

Markant ontwerp

Hoe je het ook bekijkt, van voren, van opzij of van achteren, de Beovision Eclipse ziet er prachtig uit. Elk klein detail van de Eclipse is zorgvuldig verzorgd. En het gebruik van hoogwaardige materialen biedt u de esthetische vrijheid om de TV te plaatsen waar u maar wilt.

Bediening

Maak uw TV persoonlijk

Uw TV-ervaring is nog nooit zo eenvoudig en persoonlijk geweest. Ontsnap aan de beperkingen van flow-tv en duik met één klik in uw favoriete content. WebOS, ’s werelds beste Smart TV-platform, wordt steeds slimmer.

Samenwerking

Beovision Eclipse – samenwerking met LG Electronics

“Bang & Olufsen is van wereldklasse op het gebied van akoestiek en design. LG Electronics is de absolute top als het gaat om TV, inclusief OLED-technologie en besturingssystemen.” Aldus Stefan Persson, hoofd van Bang & Olufsen’s HOME divisie.

“Het partnerschap zal ons helpen om in de absolute voorhoede van de TV-technologie te blijven. Door samen te werken met LG Electronics bundelen we onze krachten met de koplopers binnen de OLED-technologie. De combinatie van de geavanceerde technologie van LG Electronics met de akoestiek, het design en de systeemintegratiemogelijkheden van Bang & Olufsen. Daarmee kunnen we producten creëren die alle andere op de markt overtreffen.” Aldus Stefan Persson.

Beovision Eclipse – een combinatie van beeld en geluid

De BeoVision Eclipse is het eerste product uit de nieuwe strategische en technologische samenwerking tussen LG Electronics en Bang & Olufsen.

Schoonheid en geluid

De BeoVision Eclipse is een prachtige en uiterst zorgvuldig gemaakte TV die een onberispelijke beeld- en geluidsbeleving levert.

“Wanneer je de Eclipse aanzet, zullen de levendige beelden op het scherm je onmiddellijk aantrekken. En het geluid springt letterlijk uit het scherm. Het is bijna als een verhalenverteller die je meesleept in een emotioneel verhaal.” Volgens Torsten Valeur, de man achter het ontwerp van de BeoVision Eclipse.

Voor hem was het doel om ook van geluid een visueel component te maken. Zonder het evenwicht tussen beeld en geluid te verstoren omdat ze dezelfde waarde hebben.

De geluidsbeleving past bij de magie van het OLED-scherm en de combinatie van de twee is zowel naadloos als verrassend.

“OLED is echt een revolutionaire technologie, die kijkers vandaag brengt wat een paar jaar geleden nog onmogelijk werd geacht. Perfect zwart en oneindig contrast.” Vertelt J. H. Hwang, Head of R&D bij LG Electronics Home Entertainment Company.

“OLED is ongeëvenaard in zijn vermogen om de meest levensechte beelden weer te geven. En het scherm kan bovendien een uitgebreid kleurenpalet te leveren.”

OLED verschilt van LED doordat elke pixel zelf kan oplichten. En omdat achtergrondverlichting niet nodig is, kan het scherm flinterdun zijn.

Het benutten van dit fundamentele voordeel van OLED geeft tv-ontwerpers meer vrijheid om vervolgens een werkelijk unieke esthetiek te realiseren.

OLED – Authentieke inhoud

De beeldkwaliteit van OLED is verbluffend en levensecht op een nooit eerder vertoonde manier, met een ongeëvenaard detailniveau. De media, films en series, blijven zich technologisch ontwikkelen. Daarmee nemen de eisen aan beeldschermen toe. En deze – OLED – oplossing is meer dan geschikt voor de behoeften van vandaag, maar ook van morgen.

J. H. Hwang vervolgt: “De belangrijkste reden om een OLED-televisie te kopen is de wens om content te zien zoals deze oorspronkelijk is bedoeld. Dit blijkt steeds weer uit onderzoeken onder de mensen die een OLED-televisie kopen. De voorkeur voor zeer nauwkeurige weergave wordt steeds prominenter onder consumenten.”

De waardering voor OLED is erg groot. Veel makers van films prijzen de technologie openlijk als een mijlpaal op het gebied van home entertainment.

“De Beovision Eclipse bood LG de gelegenheid tot samenwerking met een ander toonaangevend bedrijf. We zijn trots op onze technologische erfenis. En ook trots om de beste TV-technologie die momenteel op de markt beschikbaar is aan te bieden aan Bang & Olufsen. Het bedrijf dat het beste in staat is om stijlvolle esthetische eenvoud en meeslepende audio te leveren.” Besluit J. H. Hwang.

Download en bekijk de productinformatie pdf icon