BeoVision Eclipse – het beste van twee werelden

Bang & Olufsen introduceert BeoVision Eclipse en combineert het beste van twee werelden. Het design, akoestiek en vakmanschap van Bang & Olufsen en de OLED–tv technologie van LG Electronics.

De ultieme tv-beleving

Het geluid is meer dan de helft van het beeld. BeoVision Eclipse is een afspiegeling van het design en de superieure akoestiek waar Bang & Olufsen om bekend staat. De nieuwe tv is voorzien van een 3-kanaals SoundCenter en zijn uiterlijk is een combinatie van glas met gekleurde stof of aluminium. En voor het eerst is er gebruikgemaakt van de OLED-tv technologie van LG Electronics.

Eclipse: het beste van twee werelden

De OLED-tv technologie maakt het mogelijk de meest levensechte beelden te reproduceren, dankzij de revolutionaire dimming op pixelniveau die zorgt voor perfecte zwarttinten, oneindig contrast en een uitgebreid kleurenpalet. Door de OLED-tv technologie van LG Electronics te combineren met de ervaring van Bang & Olufsen, is een nóg beter product gemaakt en de ultieme tv-beleving gecreëerd.

Vandaar de naam ‘Eclipse’ – twee uitstekende voorwerpen ontmoeten elkaar en maken samen iets wat nog spectaculairder en mooier is!

Bang & Olufsen akoestiek, design en vakmanschap

BeoVision Eclipse is zowel een televisie als een muzieksysteem. Gepresenteerd in een uitgebreide oplossing. Het geïntegreerde en met zijn 450 watt zeer krachtige 3-kanaals SoundCenter van de tv biedt zowel stereoprestaties als middenkanaal, waarmee het de meeste geïntegreerde oplossingen en soundbars op de markt voorbijstreeft. Door ook nog internetradio en muziekstreamingdiensten te integreren wordt de BeoVision Eclipse een muzieksysteem op zich.

Koperkleurige uitvoering

Bang & Olufsen ontwerpt technologie die past binnen uw leven en onderdeel wordt van uw huis. De BeoVision Eclipse heeft een ultradun scherm en is ook verkrijgbaar in een koperkleurige uitvoering met gerookt eikenhout.

Kijk tv waar u maar wilt

De gemotoriseerde vloerstand maakt de BeoVision Eclipse nog specialer. Met een druk op de knop kunt u de tv geluidloos over de vloer verplaatsen, alsof hij naar u toe zweeft. Waar u ook zit, u kunt de tv altijd aanpassen aan uw positie, zodat niet alleen de kijkervaring verandert, maar de gehele inrichting van de kamer. Naast de vloerstand kan de BeoVision Eclipse ook worden geplaatst op een gemotoriseerde of handmatige muurbeugel.

BeoVision Eclipse – meer dan een tv

BeoVision Eclipse werkt als een uiterst flexibel A/V-center. De tv is uitgerust met 4K-videoverwerkingstechnologie en wordt geleverd met het meest recente webOS 3.5 platform van LG Electronics. U heeft toegang tot uw favoriete content, apps en apparaten en het audio-streamingdeel omvat TuneIn radio, Spotify Connect, Deezer, ingebouwde Chromecast voor audio, audio AirPlay en streamen via Bluetooth. En dit alles wordt bediend met één enkele afstandsbediening: de BeoRemote One.

Verkrijgbaar bij Bang & Olufsen Praalder

De BeoVision Eclipse is verkrijgbaar in twee maten – in een 55-inch en een 65-inch uitvoering, en vindt bij ons in de showroom!

NADAT U EEN ZOEKTERM HEEFT GETYPT, DRUK OP ENTER OM TE BEGINNEN MET ZOEKEN ...