BEOVISION HORIZON

De nieuwste telg in de televisie-familie van Bang & Olufsen is de BeoVision Horizon. Het is een modern 4K UHD-beeldscherm dat u volledig vrijlaat waar de televisie kan staan. Daarnaast biedt de Horizon een een ongekend krachtige geluidsbeleving en een indrukwekkende beeldkwaliteit die automatisch wordt aangepast aan de content en lichtcondities in de ruimte.

TOEGANG TOT ENTERTAINMENT

U profiteert bovendien ook van de geïntegreerde toegang tot al uw entertainment via het zich voortdurend uitbreidende Android TV- Platform. Alles draait om de essentie – en dankzij dit onovertroffen minimalisme vindt de televisie overal zijn plek.

DESIGN

Het design van Torsten Valeur en David Lewis Designers laat het mat zwarte aluminium frame spreken en het mat grijze aluminium luidspreker rooster is een mooi contrast met de zwarte body. Er is niets overbodigs te vinden aan de BeoVision Horizon, het is minimalistische aanwinst voor uw interieur. Met de verschillende manieren van ophangen of neerzetten, vindt u altijd een oplossing die het beste bij u past.

BIJ ONS IN DE SHOWROOM

De BeoVision is vanaf vandaag verkrijgbaar bij Bang & Olufsen Praalder. Ervaar hem nu in onze showroom! Of kom naar de Horizon Party op 29 september (van 18.00 tot 23.00) en 1 oktober (van 09.45 tot 17.00) om op een speciale manier kennis te maken met deze iconen.

NADAT U EEN ZOEKTERM HEEFT GETYPT, DRUK OP ENTER OM TE BEGINNEN MET ZOEKEN ...