De vele vakantieperiodes staan weer voor de deur. Wat niet mag ontbreken in uw koffer is…. de nieuwe BeoPlay A2. Dit is een krachtige draagbare Bluetooth luidspreker uit de BeoPlay serie van Bang & Olufsen. Een musthave voor de muziekliefhebber die ook buitenshuis of op vakantie wil genieten van de hoogste kwaliteit geluid. Kies voor elegant groen, koel grijs of intensief zwart.

GELUID OVERAL

De BeoPlay A2 heeft twee kanalen aan elke kant van de luidspreker. Dit zorgt voor een subliem stereo-geluid, ondanks het platte formaat van de A2. De plaatsing van drivers aan elke kant van de speaker, in combinatie met de Bang & Olufsen oplossing genaamd Power Response Enhancement, zorgen voor een True360 geluidservaring. U kunt 24-uur lang genieten van uw favoriete muziek, dankzij een krachtige batterij.

EXTREEM DRAAGBAAR

De BeoPlay A2 neemt u overal mee naartoe. Het platte, gladde ontwerp is gemakkelijk mee te nemen in uw tas. Een premium lederen band maakt dat hij ook zonder tas makkelijk te vervoeren is. Hangt u hem liever over uw schouder? Geen probleem. Dan maakt u de riem gewoon wat langer.

NADAT U EEN ZOEKTERM HEEFT GETYPT, DRUK OP ENTER OM TE BEGINNEN MET ZOEKEN ...