Contact

Contact met Bang & Olufsen Praalder, van aankoop tot installatie en onderhoud…
Wij geven volledige service op alle Bang & Olufsen producten die bij ons gekocht zijn en op de door ons uitgevoerde installaties*.

Bang & Olufsen Praalder is groot geworden door onze ouderwetse principes. Bij ons het gewoon om eerlijk zaken te doen en voor ons geldt “afspraak is afspraak”. Bovendien streven we voortdurend naar het benaderen van een klanten met begrip, respect en klantgerichtheid.

Bang & Olufsen Praalder

Theresiastraat 151
2593 AG Den Haag
070 – 322 22 73
bang-olufsen@praalder.nl

Onze openingstijden

DagTijd
Dinsdag09:00 – 17:45
Woensdag09:15 – 17:45
Donderdag09:15 – 17:45
Vrijdag09:15 – 17:45
Zaterdag09:15 – 17:45
ZondagGesloten
MaandagGesloten

Contactformulier

[contact-form-7 id=”7″ title=”Contactformulier”]

Eigen reparatiedienst

Onze technische specialisten zijn ervaren en kennen de producten en installaties door-en-door. Van montage tot installatie, wij komen graag bij u op locatie om te zorgen voor de perfecte Bang & Olufsen beleving bij u thuis of in het bedrijf.

FAQ

Hebt u een vraag? Bekijk dan de sectie Veelgestelde Vragen op de site van Bang & Olufsen (in het Engels). Wij staan u uiteraard ook graag in de winkel te woord.

Handleidingen en downloads

U wilt iets weten over uw Bang & Olufsen maar u kunt uw handleiding niet meer vinden? Zoek direct uw gebruikershandleiding of download software-updates van uw Bang & Olufsen-producten.

Op al onze producten en services zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Daarbij vallen antwoorden uit de Veelgestelde Vragen, downloads en handleidingen onder verantwoordelijkheid van Bang & Olufsen Nederland.

Lees onze algemene voorwaarden.

Niet bij ons gekocht?

*) Hebt u uw Bang & Olufsen niet bij ons gekocht maar is de winkel waar u de Bang & Olufsen hebt gekocht, om welke reden dan ook, er niet meer dan helpen we u uiteraard ook. Bent u verhuisd naar Den Haag? In overleg helpen we u ook.