DURF HET ESSENTIËLE TE COMBINEREN MET EEN VLEUGJE EXTRAVAGANTIE

Met onze Cool Modern Collection voegen we een verrassend nieuwe stijldimensie aan het Bang & Olufsen assortiment toe. Voor de verrassende look van deze collectie in gele koperkleur hebben we ons laten inspireren door art-deco design uit het verleden en de levensstijl van nu. De Cool Modern Collection blaast daarmee de voor art-deco kenmerkende symbiose tussen technologie en kunst op een eigentijdse en kleurrijke wijze nieuw leven in.

KOPER

Parijs, Frankrijk 1925. De Exposition Internationale des Arts Décoratifs et Industriels Modernes markeerde de geboorte van een nieuwe en radicale creatieve stroming, art-deco. Art-deco gaf uitdrukking aan een hernieuwd vertrouwen in de Westerse maatschappij en een grenzeloos optimisme in sociale en technologische vooruitgang. De stroming werd gekenmerkt door het gebruik van een levendige, luxe vormtaal gebaseerd op krachtige kleuren, een gewaagde geometrische belijning, metalen structuren en gaf blijk van een uitmuntend vakmanschap.

NIEUWE COVERS

We merkten een belangrijke nieuwe trend op in de manier waarop we onze huizen inrichten en erin leven. Dat vormde voor ons de inspiratiebron voor twee verleidelijke seizoenskleuren die fraai aansluiten op de gele koperkleur. Kom met ons mee naar Struer, waar we laten u zien hoe ons designteam de verschillende kleurenschema‘s ontwerpt. Purple Heart and Parisian Nights zijn de perfecte nieuwe cover kleuren die bij deze collectie passen. Aan u de keuze!

COOL MODERN

Met de introductie van de koperkleur voor onze Cool Modern Collection voegen we op een nooit eerder geziene manier een warme kleur toe aan elektronische lifestyleproducten. Echter, als we de huidige trends op het gebied van interieurdesign en de manier waarop we leven in ogenschouw nemen, is de keuze voor deze kleur op zijn minst relevant te noemen. Want, het kunnen kiezen en aanpassen aan onze wensen is tenslotte dé sleutel om een eigen stempel op onze persoonlijke leefruimte te kunnen drukken.

BEOSOUND 1

De BeoSound 1 is een draagbaar en draadloos luidsprekersysteem met een indrukwekkende 360-graden geluidsperformance. De luidspreker biedt geïntegreerde toegang tot al uw streamingdiensten en heeft een solide aluminium design. De BeoSound 2 is in maart 2017 te verkrijgen in koper.

BEOVISION 14

De televisie is uitgerust met een 4K Ultra HD LED-scherm, verrast met een uitzonderlijke geluidskwaliteit en biedt intuïtief gebruiksgemak en toegang tot een scala aan content. De BeoVision 14 zet nieuwe maatstaven voor gebruikscomfort en veelzijdigheid. En daarmee is de BeoVision 14 een televisie die aan iedere interactie een vleugje magie toevoegt.

De subtiele glans van het koperkleurige frame wordt extra geaccentueerd door de nieuwe stand in matzwart en de elegante luidsprekerlamellen van gerookt eiken.

BEOLAB 18

De vrij te plaatsen luidsprekers bieden u een uitzonderlijke draadloze geluidsperformance dankzij de innovatieve Acoustic Lens Technology. Het koperkleurig aluminium van de luidspreker, de zwarte metalen voet en de lamellen van gerookt eiken vormen een elegant geheel.

BEOSOUND 35

De BeoSound 35 is een high-end draadloze luidspreker en all-in-one multiroom-muzieksysteem in één. De luidspreker is voorzien van een gebruikersvriendelijke, aanrakingsgevoelige interface en biedt geïntegreerde toegang tot streamingdiensten voor radio en muziek. Combineer het koperkleurige aluminium met één of meerdere nieuwe coverkleuren.

Deze collectie is vanaf vandaag, precies op tijd voor de feestdagen in onze showroom te bewonderen.

NADAT U EEN ZOEKTERM HEEFT GETYPT, DRUK OP ENTER OM TE BEGINNEN MET ZOEKEN ...