Een krachtig en draadloos luidsprekersysteem met indrukwekkende 360-beleving, dat is de BeoSound 2. Een ingetogen design van solide aluminium biedt u geïntegreerde toegang tot Spotify, Deezer, QPlay en TuneIn. De BeoSound 2 is ook aan te sluiten op de BeoLink Multiroom technologie. Een draadloos systeem voor al uw entertainment in huis. Na de BeoSound 1 is daar nu de grote broer BeoSound 2!

Intuïtieve Bediening

Tik, draai en veeg. Alle basisfuncties zijn direct op het product vanaf alle kanten te bedienen. U heeft geen apps meer nodig, met één aanraking luistert de BeoSound 2 naar u en vult de hele ruimte met fenomenaal geluid. U bevindt zich letterlijk midden in de oceaan van muziek. Mocht u toch een app willen gebruiken, dan kan dat natuurlijk ook via de BeoMusic App!

360 graden geluid

Het geluid van de BeoSound 2 is sferisch, krachtig en precies. Het doet er niet toe waar de luidspreker staat, of waar u zich ten opzichte ervan bevindt. De Accoustic Lens Technology zorgt voor verspreiding van de hoge frequenties in een horizontale boog door de ruimte en reduceert de weerkaatsing van het plafond en de vloer. Het geluid is hierdoor consistent en egaal. Dankzij de Adaptive Bass Linearisation heeft de BeoSound 2 meer vermogen in de versterkers en geniet u nog meer van de bassen. Bovendien worden pieken in het geluid aangepast en gemonitord.

Design

De kegelvormige luidspreker past werkelijk waar overal in uw huis. De daadwerkelijke voetafdruk is minimaal en de luidspreker functioneert ook een aantal uur zonder snoer en kan dus vrij binnen de ruimte geplaatst worden. Samen met de BeoSound 1 heeft u een prachtig, krachtig en innovatief duo in huis. Komt u de BeoSound 2 snel bij ons in de showroom bewonderen?

NADAT U EEN ZOEKTERM HEEFT GETYPT, DRUK OP ENTER OM TE BEGINNEN MET ZOEKEN ...