BeoPlay bestaat 5 jaar en om dat te vieren hebben wij hebben een aantal verrassende feiten op een rijtje gezet voor u. Ons merk is een bijzonder merk en dat vieren wij graag met u! Klaar voor de start…?

Het eerste product van BeoPlay was de BeoLit 12 een iconische design is geïnspireerd op de BeoLit 39 radio. BeoPlay is een 5-jarig bedrijf met 90 jaar historie, kennis en kunde. Kent u de BeoPlay A8 nog? Dit luidsprekersysteem heeft de meeste bijnamen van alle BeoPlay producten waaronder Dolly Parton en Micky Mouse.

De BeoPlay A9 heeft de meeste onderdelen van alle BeoPlay producten, meer dan 350! En de nieuwe BeoPlay M5? Het geluid daarvan, en de plaatsing van de speakers binnenin, is gebaseerd op de BeoLab 90, de jubileum luidspreker van Bang & Olufsen, die €39.000 kost!

De bandjes van de BeoPlay A2 zijn gebaseerd op de bandjes van horloges die Britse soldaten droegen in de tweede wereld oorlog, en zijn dus extreem duurzaam. De BeoPlay A1 verkocht in de eerste paar maanden het snelst van alle BeoPlay producten. Er werden er wel 60.000 verkocht in de eerste drie maanden. En de BeoPlay H8? Het aluminium van deze hoofdtelefoon buigt mee zodat u deze kan besturen met handschoenen.

De vorm van de BeoPlay S3 is gebaseerd op een dodecahedron, een vorm die is bedacht door Plato. Het Logo van BeoPlay is in 1932 verzonnen door een Deense schilder leerling, die het verkocht aan Bang & Olufsen voor 32 Krone.

Dit is toch wel een mooi lijstje met interessante feitjes voor uw volgende quiz avond! BeoPlay in al haar glorie zelf bekijken? Kom langs bij ons in de showroom!

NADAT U EEN ZOEKTERM HEEFT GETYPT, DRUK OP ENTER OM TE BEGINNEN MET ZOEKEN ...