Persoonlijk en close, dat is wat de BeoPlay P2 kan betekenen in uw leven. Heel simpel mee te nemen vanwege zijn compacte formaat, om uw muzikale momenten zo makkelijk mogelijk te maken. Nu nog dichterbij, nu nog meer draagbaar!

NIEUWE MANIER OM TE SPELEN

De BeoPlay P2 introduceert een nieuwe manier om te om te gaan met uw speaker. Zonder knoppen, maar met shakes en taps bepaalt u of het apparaat muziek overslaat, afspeelt, pauzeert of stopt. Natuurlijk, zoals u dat wilt, alle bewegingen zijn in te stellen via de app. Ook kunt u via de persoonlijke assistent uw BeoPlay P2 als wekker gebruiken.

DRAAGBAAR

Bovendien is de P2 ultradraagbaar en stof en watervast gemaakt van aluminium en polymeer. De BeoPlay P2 weegt maar 275 gram en past dus makkelijk in uw zak of tas.

ZELFDE GELUID

Ondanks dat de BeoPlay P2 de kleinste speaker van Bang & Olufsen is, leveren wij niet in op geluid. Rijk en ruimtelijk geluid met mooie bassen en hoge tonen. De nieuwe mid-woofer heeft een power van 2x 50 watts. De P2 heeft ook een microfoon voor telefoongesprekken en stem-besturing.

BATTERIJ

Met een slimme USB-C oplaadfunctie en een automatische sluimerstand na 15 minuten inactiviteit is de BeoPlay P2 bovendien erg duurzaam. De P2 heeft tot wel 10 uur batterij-leven. Verkrijgbaar in drie kleuren, Black, Royal Blue en Sand Stone. Ontdek het nieuwste zusje van de BeoPlay A1 nu in onze showroom.

NADAT U EEN ZOEKTERM HEEFT GETYPT, DRUK OP ENTER OM TE BEGINNEN MET ZOEKEN ...