Bij de nieuwe BeoPlay H9 ligt de focus op de muziek, het geluid. U geniet van de kracht en precisie van het Bang & Olufsen geluid terwijl u overal heen kan, draadloos en mobiel. Het draait om het comfort bij de BeoPlay H9. Het over-ear design omhult uw oren in luxueus comfort. Zacht lamsleer en adaptive memoryfoam geeft het ultieme draagcomfort. U zal de hoofdtelefoon nooit meer af willen zetten!

FINGERTIP CONTROL

De geanodiseerde aluminium plaat op de hoofdtelefoon geeft toegang tot een geavanceerd en uniek interface om het geluid te besturen. Volledige controle over uw muziek, zelfs met handschoenen. Zelfs de Active Noise Cancellation is op deze manier te bedienen. Het is mogelijk tot 14 uur draadloos van uw muziek via bluetooth te genieten. Mocht de batterij op zijn, dan kan u het bijgeleverde snoer gebruiken om verder te luisteren.

ACTIVE NOISE CANCELLATION

Hybride Noise Cancellation houdt in dat twee microfoons het geluid uit de omgeving opvangen en het volume hier op aanpassen met een tegen-geluid. De focus ligt op de muziek dus! Ervaar de BeoPlay H9 nu, bij ons in de showroom.

NADAT U EEN ZOEKTERM HEEFT GETYPT, DRUK OP ENTER OM TE BEGINNEN MET ZOEKEN ...