Eersteklas draadloze oortelefoon met speciaal ontwikkelde pasvorm, verstelbare oorhaken en natuurlijk het ongekend mooie geluid van Bang & Olufsen. Deze Earset is een prachtige combinatie van vintage en modern, en heeft een karakteristiek Bang & Olufsen ontwerp. Maar dan nu draadloos!

Earset, updated

Beter geluid, groter comfort maar ook mooiere materialen, de Earset heeft het allemaal: vorm, functie en flair. De Earset is gemaakt van materiaal van topkwaliteit met een lange levensduur. De iconische oorhaak is gemaakt van geborsteld aluminium met secties van zacht rubber. Dit zorgt voor een stevige en aangename pasvorm achter het oor.

Geluid

Het geluid van de Earset is prachtig en verspreid zich optimaal. De inspiratie voor dit ontwerp komt van de BeoPlay A1. De oorhaak is via een hightech zuiger vastgemaakt aan het oordopje. Vloeiend en wrijvingsloze beweging waardoor een perfect hydraulisch gevoel ontstaat. De behuizing van composiet polymeer zorgt voor extreem draagcomfort.

Afstandsbediening

De inline afstandsbediening is omkleed met geanodiseerd aluminium en voorzien van ingebouwde microfoon en drie knoppen voor het regelen van uw muziek. Het draadloze ontwerp heeft een batterijduur van maar liefst 5 uur.

Erfgoed van de Earset

Het oorspronkelijke ontwerp van de Earset komt uit de jaren 90. Het ontwerp is in essentiële industrieel van aard. Het product past zich aan, aan uw oor, en niet andersom. Het ontwerp is ook mechanisch en robuust. Door zijn ontwerp past de Earset altijd!

Lange levensduur

De Earset is gemaakt van materialen van lange levensduur en biedt ongekende flexibiliteit. In plaats van de gehoorgang te blokkeren, past de Earset door de afstelbaarheid perfect in de gehoorgang. Dit is prettiger en zorgt ervoor dat u het geluid in de omgeving nog op een prettige manier waarneemt.

De Earset is te verkrijgen in White en Graphite Brown. U bent van harte welkom bij ons in de showroom!

NADAT U EEN ZOEKTERM HEEFT GETYPT, DRUK OP ENTER OM TE BEGINNEN MET ZOEKEN ...