Waar water het land ontmoet, gebeuren mooie dingen, en dat is al helemaal waar wanneer we praten over de oceaan. De natuur heeft vrij spel en creëert diepe kleuren in groen en blauw, waar het zand en de rotsen een mooie tegenhanger van zijn. Hierop inspireerde B&O Play de nieuwe collectie.

Make waves

Samenkomen, afstoten, hoogtij, laagtij, de zee speelt, met emoties, met muziek. Net als u in een schelp de zee hoort, hoort u dankzij B&O Play de ware muziek. En voor Zomer 2018 komen wij met een aantal prachtige kleuren. Duikt u mee?

BeoPlay H4 in Steel Blue & Aloe

Zacht licht groen als een Caraïbische zee of donkerblauw als de kleur van de zee vanaf een boot in de diepte. Voor welke kiest u? De BeoPlay H4 is de lichte draadloze hoofdtelefoon van B&O Play waar u uren plezier van beleeft.

BeoPlay A1 in Aloe of Steel Blue

De BeoPlay A1 is de kleine compacte maar toch zeer krachtige Bluetooth luidspreker van B&O Play waarmee u ook telefoongesprekken kan voeren. In zachtgroen of diepblauw vindt u in deze speciale editie alles wat u nodig heeft voor deze zomer.

BeoPlay P2 in Teal

Donkergroen, zoals de zee soms is tijdens stormen, neem u de BeoPlay P2 overal mee naar toe. Spatwaterdicht en stof resistent, de kleinste luidspreker van B&O is een vriend voor elke outdoor situatie met zijn extreem krachtige geluid.

Komt u deze prachtige limited edition snel bij ons in de showroom bekijken?

NADAT U EEN ZOEKTERM HEEFT GETYPT, DRUK OP ENTER OM TE BEGINNEN MET ZOEKEN ...