Nieuwe Zomer, Nieuwe kleuren

Veel van uw favoriete BeoPlay producten krijgen om de zoveel tijd een nieuw jasje. Zo zijn de exclusieve producten van Bang & Olufsen nòg exclusiever, in deze tijdelijke oplages. En natuurlijk zijn de kleuren modern, sprankelend en modieus.

Zomer bij BeoPlay

En wat doet nu meer aan de zomer denken dan de kleur oceaan? Een diep donkerblauw, die beelden van de Côte d’Azur en boot tripjes over de middellandse zee oproept. De BeoPlay A2 is nu verkrijgbaar in deze nieuwe editie.

Naast oceaanblauw heeft Bang & Olufsen ook champagne/grijs aan het assortiment toegevoegd. De BeoPlay H6 is nu verkrijgbaar in deze mooie kleurencombinatie. Het zachte grijze leer wordt gecomplementeerd met zacht champagne gouden accenten. Maar ook de BeoPlay A2 is uitgevoerd in deze mooie zomerse kleur geïnspireerd op modetrends.

Er is meer…

Behalve nieuwe kleuren heeft BeoPlay ook naast de pas gelanceerde BeoPlay A1 nog een nieuwe verrassing voor u in petto. Binnenkort wordt weer iets nieuws geïntroduceerd. Wat dat is…? Zelfs wij weten het nog niet…

NADAT U EEN ZOEKTERM HEEFT GETYPT, DRUK OP ENTER OM TE BEGINNEN MET ZOEKEN ...