Constant innoveren dat is wat Bang & Olufsen doet. De BeoSound 1 is onderdeel van de nieuwste generatie luidsprekers van Bang & Olufsen. De Acoustic Lens technologie zorgt ervoor dat u altijd een luisterbeleving heeft in een omtrek van 360 graden.

360 GRADEN LUISTEREN

De gekoppelde draadloze speaker heeft een prachtig aluminium ontwerp en is 360 graden te bedienen. Een aanraking volstaat! Dankzij de nabijheidssensors weet de BeoSound 1 van welke kant u komt en zal dus altijd paraat staan voor u. Het compacte formaat past in elk interieur. De luidspreker maakt deel uit van het grotere BeoLink Multiroom assortiment.

BEOSOUND 1 EN UW FAVORIETE STREAMINGDIENSTEN

Het draadloze muzieksysteem is aan te sluiten op het electriciteitsnet maar de BeoSound 1 heeft ook een accu. De BeoSound 1 garandeert 4 uur continue afspelen op een gemiddeld luisterniveau en al uw favoriete streaming diensten worden ondersteund. Van Spotify tot Deezer, via Airplay, Bluetooth en Google Cast, alles is mogelijk.

BEOSOUND DESIGN

De kegelvormige aluminium kast past overal in uw interieur. Het design is onopvallend mooi zonder in te leveren op geluidskwaliteit. De vorm doet denken aan een trompet. De plug and play zorgt er voor dat u simpel en eenvoudig meteen kunt genieten van uw nieuwe luidspreker.

Komt u langs om hem te bekijken? Of kom naar de Horizon Party op 29 september (van 18.00 tot 23.00) en 1 oktober (van 09.45 tot 17.00) om op een speciale manier kennis te maken met deze iconen.

NADAT U EEN ZOEKTERM HEEFT GETYPT, DRUK OP ENTER OM TE BEGINNEN MET ZOEKEN ...