Zondag 11 december is een bijzondere dag! Dan viert Praalder Audio Video haar 85-jarige jubileum met de Audio Video Show in het Kyocera Stadion in het Forepark, Den Haag. De meest actuele producten op het gebied van streaming audio en natuurlijk van Bang & Olufsen zullen hier getoond worden. Verschillende merken in audio en video zijn op dit event vertegenwoordigd en zowel onze eigen vakmensen als verschillende vakspecialisten van de merken zullen aanwezig zijn om u demonstraties en informatie te geven. Wilt u zich graag oriënteren op het gebied van audio, streamen en video? Dan is dit het juiste evenement om u te laten informeren en adviseren!

GRATIS TOEGANG

In de Zuiderparklounge en enkele skyboxen ontvangen wij u graag van 10.00 – 17.00. De toegang is gratis. Naast Bang & Olufsen zijn er demonstraties van onder andere Loewe, Samsung, Ruark, Audioquest, Sonos, en nog vele anderen! U vindt meer informatie in het magazine hier onder.

EEN PRACHTIG JUBILEUM

Verscheidene merken en merkspecialisten zullen aanwezig zijn op dit event. In de skyboxen zullen speciale demonstraties gegeven worden. Bovendien is parkeren gratis en zorgen wij voor een heerlijk glaasje wijn en een hapje. Een fantastisch evenement waar u al onze merken met elkaar kunt vergelijken en bovendien een hoop nieuwe kennis kunt op doen! Kortom, het ideale dagje uit in december! Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Lees ook het online magazine!

NADAT U EEN ZOEKTERM HEEFT GETYPT, DRUK OP ENTER OM TE BEGINNEN MET ZOEKEN ...