SERVICE & ONDERSTEUNING

Van aankoop tot installatie en onderhoud…wij geven volledige service van alle Bang & Olufsen producten en door ons uitgevoerde installaties.

Wij zijn groot geworden door onze ouderwetse principes. Wij zijn het gewoon om eerlijk zaken doen, voor ons geldt “afspraak is afspraak” en wij streven voortdurend naar het benaderen van een klant met begrip, respect en klantgerichtheid.

EIGEN REPARATIE DIENST

Onze technische specialisten zijn ervaren en kennen de producten en installaties door-en-door. Van montage tot installatie, wij komen graag bij u op locatie om te zorgen voor de perfecte Bang & Olufsen beleving bij u thuis of in het bedrijf.

STORING MELDEN

Storingen, ook wij hebben ze uiteraard liever niet. Maar mocht u problemen ondervinden, wij zijn tijdens én buiten kantoortijden bereikbaar. Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact op.

FAQ

Heeft u een vraag? In de sectie Veelgestelde Vragen vindt u talrijke antwoorden op even zovele vragen (in het Engels). Wij staan u uiteraard ook graag in de winkel te woord.

Bekijk FAQ

HANDLEIDINGEN & DOWNLOADS

Altijd zelf een handleiding bij de hand hebben? Zoek direct uw gebruikershandleiding of download software-updates voor uw Bang & Olufsen-producten.

Naar downloads

GEEF HIER UW STORING OF MELDING DOOR

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mail *

  Onderwerp *

  Uw bericht of vraag aan ons *

  captcha

  Voer bovenstaande code in:

  THERESIASTRAAT

  BANG & OLUFSEN PRAALDER
  Theresiastraat 151
  2593 AG Den Haag
  070 – 322 22 73 (optie 2)
  bang-olufsen@praalder.nl

  OPENINGSTIJDEN

  Dinsdag 09:15 – 17:45 uur
  Woensdag 09:15 – 17:45 uur
  Donderdag 09:15 – 17:45 uur
  Vrijdag 09:15 – 17:45 uur
  Zaterdag 09:15 – 17:00 uur

   

  STORING?

  Wij helpen u graag! Vul het formulier in en wij nemen (ook buiten openingstijden) zo spoedig mogelijk contact op.

  Op al onze producten en services zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Daarbij vallen antwoorden uit de Veelgestelde Vragen, downloads en handleidingen onder verantwoordelijkheid van Bang & Olufsen Nederland.

  Lees onze algemene voorwaarden.

  BeoLab-17-4-zwart

  NADAT U EEN ZOEKTERM HEEFT GETYPT, DRUK OP ENTER OM TE BEGINNEN MET ZOEKEN ...