Beovision Harmony, elegantie in beweging

Een alles in één systeem, groot als hij aanstaat, klein als hij uitstaat. De Beovision Harmony is een bijzondere televisie. Met geïntegreerd audio systeem zijn extra speaker eigenlijk niet meer nodig! Dit slimme audio systeem verbergt het scherm op het moment dat u hem uitzet!

BeoVision Harmony

Beovision Harmony OLED tv

Met een 4K Ultra HD OLED paneel is dit de top op het gebied van tv kijken! De hoogste standaards en beste prestaties worden geoptimaliseerd en verbeteren de kijkervaring. Verkrijgbaar in 65″, 77″ en 88″. De grootste variant is zelfs voorzien van een 8K OLED scherm!

Optimale geluidsbeleving

Deze televisie zou niet van Bang & Olufsen zijn als ze geen fantastisch geluidssysteem zouden creëren. Met een volledig geïntegreerd 3-weg luidspreker systeem van 450 Watt is een extra hifi systeem niet meer nodig! Bent u een echte liefhebber van surround? Geen probleem, deze Bang & Olufsen Harmony tv heeft een 7.1 surround module zodat u nog kunt uitbreiden met 6 speakers en een subwoofer! Bekijk alle luidsprekers van B&O.

Smart tv

Uiteraard is deze televisie voorzien van smart functies. Zo krijgt u met één druk op de knop direct toegang tot Netflix. Ook worden Videoland, Pathé Thuis, Spotify, Deezer, Youtube ondersteund.

B&O App

Via de Bang & Olufsen App kunt u de televisie bedienen. Bent u de afstandsbediening kwijt? Open dan net zo gemakkelijk even de applicatie van Bang & Olufsen. Via deze app heeft u ook de optie om radio af te laten spelen op de televisie. Zonder dat het scherm aan gaat, kunt u zo met al het gemak muziek beluisteren uit de krachtige luidsprekers. En dit is niet alleen met radio. Heeft u een streaming account op Spotify of Deezer? U kunt vanaf uw telefoon gemakkelijk elk nummer of afspeellijst doorsturen naar de televisie.