Wanneer u op reis gaat of veel onderweg bent, is het luisteren naar muziek dé manier om de tijd te doden. U wilt dan optimaal kunnen genieten van uw muziek. Ook is het van belang dat het product licht draagbaar- en makkelijk te vervoeren is. Allemaal punten waarop u let bij de aanschaf van een hoofd- en oortelefoon of luidspreker. Om het voor u wat makkelijker te maken, hebben wij een top 5 BeoPlay producten van Bang & Olufsen samengesteld die perfect zijn tijdens een vliegreis, treinreis of wandeling. Kortom, de producten die u meeneemt voor onderweg of op vakantie.

1. BeoPlay H8I

Deze hoofdtelefoon van Bang & Olufsen beschikt over nieuwe functies: transparency modus, automatisch play/pauze en verbeterde voice kwaliteit door de perfect geplaatste microfoons. De BeoPlay H8I is draadloos en overweldigt u met een warm en eerlijk geluid. Met deze hoofdtelefoon reist u in stijl naar uw werk dankzij het comfortabele design van geanodiseerd aluminium en natuurlijk leer.

2. BeoPlay A1

De BeoPlay A1 luidspreker is licht en heeft een compact draagbaar formaat met een geïntegreerde draaglus. Ideaal dus om mee te nemen voor onderweg. Dankzij het stof- en spatwaterbestendig design is de draadloze luidspreker erg geschikt voor buitenactiviteiten. Ook beschikt de BeoPlay A1 over een ingebouwde microfoon, waarmee u, waar u zich ook bevindt ten opzichte van de luidspreker, overal gesprekken kunt voeren.

3. BeoPlay P2

Deze draadloze luidspreker is ultradraagbaar en erg licht van gewicht. De BeoPlay P2 is compact en past daarom met gemak in uw zak of tas. Ondanks het kleine formaat, levert de luidspreker niet in op geluid. De BeoPlay P2 heeft een rijk en ruimtelijk geluid met mooie bassen en hoge tonen. Ook introduceert de BeoPlay P2 een nieuwe manier van bedienen. Zonder knoppen, maar door middel van bewegingen en taps bepaalt u of het apparaat muziek overslaat, afspeelt, pauzeert of stopt.

4. De Earset

Een eersteklas draadloze oortelefoon. Dat is de Earset van Bang & Olufsen. De oortelefoon heeft een speciaal ontwikkeld pasvorm, verstelbare oorhaken en natuurlijk een ongekend mooie geluid wat we van Bang & Olufsen gewend zijn. De Earset is gemaakt van materialen van lange levensduur en biedt ongekende flexibiliteit. In plaats van de gehoorgang te blokkeren, past de Earset door de afstelbaarheid perfect in de gehoorgang. Dit is prettiger, comfortabel en zorgt ervoor dat u, tijdens uw reis, het geluid in de omgeving op een prettige manier waarneemt.

5. BeoPlay H9I

Vergelijkbaar met de BeoPlay H8I, maar toch net wat anders is de BeoPlay H9I hoofdtelefoon. Deze hoofdtelefoon heeft tot wel achttien uur speelduur en is wireless via bluetooth. De nieuwe, draadloze BeoPlay H9I combineert Active Noise Cancellation (ANC) en draadloos luistergemak met het onmiskenbare geluid van Bang & Olufsen. Ook vindt u op deze chique hoofdtelefoon een prachtige aluminium touch interface.

Wilt u deze BeoPlay producten van dichtbij bewonderen? Dan bent u van harte welkom in onze winkel in Den Haag.

NADAT U EEN ZOEKTERM HEEFT GETYPT, DRUK OP ENTER OM TE BEGINNEN MET ZOEKEN ...