Ervaar hoe mooi een huis vol muziek kan zijn. Dankzij de verschillende designs van de draadloze luidsprekers kunt u naar hartenlust combineren en luisteren, door uw hele huis. Het Multiroom-systeem is samengesteld uit draadloze luidsprekers die op willekeurige plekken in uw huis staan en via uw WiFi-netwerk met elkaar ‘praten’.

UNIVERSELE CONNECTIVITEIT

Dankzij de integratie van vrijwel alle beschikbare streamingstandaards, inclusief Apple AirPlay, Chromecast™ en Bluetooth, kunt u volop van uw favoriete muziek-apps profiteren. En voor een naadloze all-in-one Multiroom-beleving, gebruikt u de speciale Bang & Olufsen App. De keuze is aan u.

GELUID, ZOALS U DAT WILT

U wilt uw BeoVision-televisie dienst laten doen als luidspreker om naar internetradio te luisteren? Geen enkel probleem. U wilt in de keuken, via uw BeoSound 2 naar een televisieprogramma luisteren? Net zo gemakkelijk.

INTUÏTIEVE TOUCH-BEDIENING

Met een klein tikje op de BeoSound 1 op het nachtkastje, start u de dag met uw favoriete internetradiostation. Neem de muziek met u mee naar de keuken, waar u met een minieme aanraking de BeoSound 2 inschakelt. Ieder product in de Multiroom Collectie is uitgerust met de intuïtieve functie ‘Touch-to-Join’.

TRY & BUY MULTIROOM COLLECTIE

Test nu een van onze draadloze luidsprekersystemen bij u thuis, alvorens u besluit tot een eventuele aankoop. De luidsprekers die deel uitmaken van de campagne zijn de: BeoSound 1, BeoSound 2, BeoSound 35, BeoPlay M5BeoPlay A6 en BeoPlay A9. Vraag naar de voorwaarden in de winkel. *

* De actie loopt t/m 31 mei

NADAT U EEN ZOEKTERM HEEFT GETYPT, DRUK OP ENTER OM TE BEGINNEN MET ZOEKEN ...