Zoals u gewend bent van BeoPlay zijn er ook dit seizoen weer prachtige kleuren opgenomen in de nieuwe Herfst / Winter 2016 collectie. Geïnspireerd op het wilde Scandinavische landschap. Muziek helpt je ontsnappen, en met deze BeoPlay producten ontsnapt u naar frisse lucht, natuur en de diepe kleuren van het noorden.

DONKER EN DIEP

Onze reis door het noordelijke kleurenspectrum begint bij, basis, het zwart van de lava. Donkere rotsen en zwarte zandstranden van IJsland. De grillige en puntige rotsen en de speling van schaduw op het zwarte oppervlak komt terug in bijvoorbeeld de BeoPlay A1. Vervolgens komen we bij Deep Red, een kleur als de minerale klei onder je voeten tijdens de wandeling door de woeste heuvels van bijvoorbeeld Denemarken. Zet de BeoPlay H8 hoofdtelefoon op en loop naar de horizon! Van de grond gaan we door naar de winderige vlaktes waar mos en gras geteisterd worden door de elementen. Het diepe groen gloeit je tegemoet op de vlaktes, de BeoPlay H5 is je partner op dit avontuur. De extra speciale editie van de BeoPlay H7 in Cocoa Brown is gelimiteerd verkrijgbaar.

GELIMITEERDE OPLAGE

Elk seizoen is het weer een verrassing in welke gelimiteerde oplage uw favoriete BeoPlay producten te verkrijgen zijn. Dit Scandinavische kleurenpalet wat doet denken aan stromende rivieren en de heldere frisheid van een winter in het noorden is een mooie aanvulling op de collectie van moderne en stijlvolle BeoPlay producten. Allemaal ontwerpen met echte en natuurlijke materialen. Komt u snel eens langs om deze schoonheid zelf te beleven in onze showroom?

NADAT U EEN ZOEKTERM HEEFT GETYPT, DRUK OP ENTER OM TE BEGINNEN MET ZOEKEN ...