Beoplay EX start

Beoplay EX true-wireless in-ear met ANC

De Bang & Olufsen Beoplay EX is de comfortabelste en veelzijdigste in-ear van Bang & Olufsen.

Adaptieve, actieve geluidsonderdrukking (ANC)
Perfect geluid
IP57 waterdicht
aptX Bluetooth
20 uur gebruikstijd met ANC
6 microfoons

Nieuw

Bang & Olufsen heeft goed geluisterd naar de opmerkingen over de voorgangers van de EX.

En het meest gehoord? “Waarom zijn in-ears zo groot?”

Het nieuwe, ergonomische ontwerp heeft een betrouwbare en comfortabel pasvorm, direct uit de verpakking. Ideaal voor sporten, onderweg maar ook gewoon een wandeling in alle rust en stilte. Dankzij de Active Noise Cancellation kunt in ongestoord van muziek genieten.

Maak kennis met de Beoplay EX

Geluid dat uw ziel beroert, geschikt voor alle oren. De Beoplay EX is het veelzijdigste oordopjes van Bang & Olufsen tot nu toe. Maak alle bewegingen met uw hoofd en geniet van het comfortabele draaggemak, de hele dag door dat nooit opgeeft. Druk op “play” en luister naar een niveau van detail dat ver uitstijgt boven het kleine formaat van de EX. Waterdicht, duurzaam en klaar om alle ongewenste geluiden te onderdrukken. Dus, je blijft dichter bij de artiesten, waar u ook gaat en staat.

Beoplay EX Comfortabel

Comfortabeler dan ooit

Zo comfortabel dat u niet eens merkt dat hij er is. De Beoplay EX heeft een geheel nieuw ergonomisch ontwerp dat u een volledige en comfortabele pasvorm biedt, direct uit de verpakking. De behuizing is gemaakt voor zowel grote als kleine oren, terwijl het “stok” ontwerp zorgt voor absolute stabiliteit of u nu loopt, jogt of springt. Zachte dopjes geven u uren te speelplezier zonder enige vermoeidheid. Als u op zoek bent naar meeslepend geluid zonder de massa, dan is de Beoplay EX de uwe.

Beoplay EX IP 57

IP57 waterdicht

De Beoplay EX laat uw muziek ook schitteren in natte omstandigheden, dankzij het IP57 geclassificeerde ontwerp. Dit betekent bescherming tot een meter onder water gedurende 30 minuten. Het beschermt ook tegen stof – ideaal voor uw offroad avonturen. Samen met een comfortabele en stabiele pasvorm, is EX geschikt voor elke sport waarbij je je in het zweet werkt.

Beoplay EX – de veelzijdigste oortelefoon tot nu toe

Grijp, ga, doe het allemaal. Uw EX brengt veelzijdigheid naar een geheel nieuwe plaats. Deskundig afgesteld door de audio ingenieurs van Bang & Olufsen, brengen deze oordopjes meer detail in uw muziek en meer helderheid in uw gesprekken. Druk woon-werkverkeer? Laat de adaptieve ruisonderdrukking de buitenwereld blokkeren terwijl u verbonden blijft met aanraakbediening. Een lange trainingssessie? Vertrouw op de ultra-veilige pasvorm en het waterdichte ontwerp om u er doorheen te slepen. Wat voor een weer of activiteit ook, de EX houdt u in het moment.