Beosound Emerge cover

Beosound Emerge

De Bang & Olufsen Beosound Emerge brengt uw muziek tot ongekende hoogten.

Ongelooflijk dun. Verrassend krachtig.

De Emerge is elegant, superdun en past overal – van een boekenplank in uw slaapkamer tot een hoekje in de keuken. Het compacte formaat doet niets af aan het zowel volle als ruimtelijke geluid. Muziek die overal in uw kamer goed hoorbaar is.

Beosound Emerge – Streamingformaten en bediening

Met de Beosound Emerge hebt u keuze uit een viertal streaming mogelijkheden: Chromecast, AirPlay, Bluetooth en als laatste Spotify Connect. Bediening van uw Emerge kan met het bedieningspaneel bovenop de Emerge, de Remote One of Halo en de app. Als u de app gebruikt hebt u toegang tot Deezer en de radiofuncties.

Geluid met groot bereik

De revolutionaire driverconfiguratie geeft de Emerge een vol- en ruimtelijk geluid. Uw muziek verspreidt zich over de volle breedte van de luidspreker vanwege deze unieke driverconfiguratie. Bovendien bent u verzekerd van diepe lage tonen dankzij de baspoort aan de achterkant. Ten slotte hebt u een vlekkeloos geluid door de afstemming en automatische aanpassing aan uw ruimte.

Dankzij zijn smalle vorm past hij overal

De Emerge is minimaal van ontwerp en is geïnspireerd op de compacte vorm van een boek. Hij past overal – discreet weggestopt of juist prominent tentoongesteld. De Emerge is daarmee meer een interieurobject dan een stuk technologie. Het is de smalste full-range luidspreker op de markt. Uw Emerge is gemaakt om prachtig geluid weer te geven en daarnaast nauwelijks ruimte in beslag te nemen.

Tactiele materialen van de hoogste kwaliteit

Beosound Emerge staat fier op een hoogwaardig, parelgestraald aluminium frame. Hij is afgerond met rijk hout of zwart antracietpolymeer dat zich om de zijkanten wikkelt. Materialen die zijn gekozen voor hun onderscheidende look, feel en functie. De voorkant is afgewerkt met zacht textiel of een aluminium rooster. Alles komt samen met de bedoeling om uw zintuigen te behagen en om lang mee te gaan.

Beosound Emerge – Verrijk uw muzikale beleving

De Emerge is ontworpen om een kleinere ruimte te vullen met groots en helder geluid. Daarnaast kunt u op twee manieren meer diepte en ruimte aan uw ervaring toevoegen. Voeg een tweede Emerge toe aan uw Connected Speakers-installatie en geniet van muziek door uw hele huis. Of, tot slot, koppel twee Emerges voor een realistische stereoweergave.